Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FRKA U MELJAKU

Eri zbog dugova umalo da uzmu motel

Autor: Kurir | 23.11.2013 - 16:00:00h | Komentara: 1

Pevaču juče sudski izvršitelji nisu zaplenili stvari jer je u poslednji čas uplatio oko 200.000 dinara, koliko od njega već četiri godine potražuje firma za dostavu pića.

Ipak ulazi sam:  Era Ojdanić

 Era Ojdanić | Foto: Dimitrije Goll

Andriji Eri Ojdaniću umalo da zaplene stvari u motelu u Meljaku zbog dugovanja prema jednom dobavljaču od oko 200.000 dinara, koju je napravila njegova firma „Era i sin“. Izvršitelji Prvog osnovnog suda trebalo je juče da popišu imovinu i započnu plenidbu pokretnih stvari, ali je pevač u poslednjem trenutku, tačnije juče ujutru, izvršio uplatu.


- Dugovi su nastali još 2009. godine prema firmi „Vegu-Star d.o.o.“, koja je vršila dostavu pića za njegov motel na Ibarskoj magistrali. Era je pune dve godine izbegavao da plati potraživanja i slučaj je predat sudu, ali ni to nije urodio plodom. On je sabotirao proces i na sve načine je želeo da spreči prinudnu naplatu. Pevač je tvrdio da je pare dao nekom radniku iz Barajeva da izmiri dug, ali je ovaj potrošio novac - kaže naš izvor i dodaje:
- Glavna Erina opaska prilikom svakog kontakta bila je: „Kriza je, a ko još u krizi plaća dugove, slobodno me tužite, tek tad vam nikad neću platiti dugovanja“. Nisu mogli da mu skinu novac s računa jer nije bilo sredstava.
Pre mesec dana su mu izvršitelji već bili u lokalu da popišu imovinu kojom raspolaže, ali su zatekli samo njegovu snajku, koja se nije složila s popisom. Na kraju je izmirio svoje obaveze u „pet do dvanaest“ jer se uplašio da će mu odneti vredne stvari iz restorana i motela.
U više navrata smo zvali Eru za komentar, ali je on do zaključenja broja ostao nedostupan.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 23.11.2013 17:52h

    Nije problem,kriza jeste pa ti pjevaj besplatno.Stidi se ozbiljan covjek koji kozna koliko zaradio ne placa dug.Sve ti treba oduzeti,pa malo u muriju.Cuj ko placa dugove?Da je obican seljak ostao duzan 100 dinara strpali bi ga u zatvor,ljudi se svercuju u busu,tramvaju pa plate kazne.Sramota.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP