Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKA, JK, DARA I CECA PAZARILE ISTU OBUĆU

Estrada u istim sandalama!

Autor: B. R. | 12.04.2014 - 08:00:00h | Komentara: 2

Iako se u poslednje vreme međusobno kritikuju kada je stajling u pitanju, naše najveće muzičke zvezde očigledno stvari i obuću kupuju na istom mestu. Dve ljute protivnice, Jelena Karleuša i Seka Aleksić, obule su identični model sandala, samo u drugoj boji, dok su Dara Bubamara i Svetlana Ceca Ražnatović iskeširale isti par.

Dara ne mari  što ima iste  cipele kao Ceca

Dara ne mari što ima iste cipele kao Ceca

Dok je blistala u dugoj, providnoj narandžastoj haljini na snimanju emisije „Granda“, gde je promovisala novu pesmu „Mamurna“, Seka je na nogama imala zlatne sandale sa visokom štiklom i kaiševima. Takve iste, samo u crnoj kombinaciji nosi njena koleginica kojoj je često trn u oku Jelena Karleuša, i to u spotu „Krimi rad“.

Rivalke u istim sandalama: JK i Seka

Rivalke u istim sandalama: JK

Očigledno je da svakoj na svoj način dobro stoje, ali i da su udobne, jer i Seka i Jeca u njima đuskaju kao da su bose. Sa druge strane, Dara Bubamara iskopirala je Cecin stajling, te su njihove sandale identične. Dara je svoje obula na gostovanju u “Grand šouu”, gde je sve vreme đuskala uz svoju numeru “Kraj i tačka“, dok je Ceca svoje nosila na snimanju spota “Da raskinem sa njom”.

Seka

Seka


- Znam da ima ovakve Ceca, ali sam ih ja kupila pre toga što i nije tako bitno. Ne znači ako Ceca uđe u “Guči” ili “Luj Viton” radnju da u nju ne treba da uđu Seka, Dara ili Karleuša. Ljudski je i normalno da nam se desi da kupimo istu stvar.
Poslednji komentari
  • nurija Vreme: 12.04.2014 11:43h

    Aaaa zna se ko ih je prvi nosio naravno DIVA u spotu KRIMI RAD,onda je DIVU iskopirala ceculitka u spotu da raskinem s njom ne samo sa stiklama nego i onom pumpom,a sto se tice Dare neznam za nju,a za Sekicu prasencu to je vec poznato da ona u svemu kopira DIVU ama bas u svemu toliko o ovim KRIMI RAD STIKLAMA Pozzzzzzzzzz

  • ceca Vreme: 13.04.2014 13:38h

    Pogresno si razumela. Ceca i dara imaju iste sandale. Znaci ceca nije nikako mogla da iskopira divu jk,a vidi se i na slikama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP