Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POGLEDAJTE:

Evo gde je pobednica Top modela nakon tri godine! (VIDEO)

Autor: Puls | 09.05.2014 - 19:00:00h | Komentara: 0

Pobednica prvog, a za sada i jedinog takmičenja „Top-model” u Srbiji, Neda Stojanović, posle trijumfa se još neko vreme pojavljivala u javnosti, a onda je odjednom nestala.

Neda Stojanović

Neda Stojanović

Glavni razlog nije želja za medijskom ilegalom, već činjenica da manekenka više vremena provodi u inostrantstvu nego u Srbiji. Neda svoju karijeru nije gradila na skandalima, poput nekih njenih koleginica iz "Top - modela", a za "Pulsonline" je ispričala čime se trenutno bavi.

- Trenutno se nalazim u Turskoj gde radim punom parom. Radila sam nekoliko reklama, od kojih je jedna za poznati turski čips, a druga za jednu poznatu kompaniju i njihov čokoladni sufle. Snimila sam spot za turskog pevača Buraka Kibara. Imam bukirane poslove bukvalno preko cele nedelje. Ako se desi da imam slobodan vikend tada spremam ispite i odvojim vreme za šoping - kaže Neda.

Jedino što joj nedostaje, jeste emotivni partner...
- Ako bih morala da opišem svoj život u jednoj rečinici, ona bi definitivno glasila: "Ide mi, u životu ide mi, ali mi fali ono malo ljubavi..." Već jedan duži vremenski period sam sama. Jednostavno, zbog ovakvog tempa i načina života nisam upoznala nikoga sa kim bih započela ljubavnu vezu, jer sam inače takav tip devojke. Mada, nikako nisam pesimista po tom pitanju - kaže Neda za "Pulsonline".

- Dosta vremena provodim u inostranstvu i uvek mi nedostaje kuća. Vezana sam za porodicu, bez obzira što sam se odlučila na ovakav način života. Uvek volim da se vratim u Srbiju i bez obzira na sva loša dešavanja u našoj zemlji, uvek s ponosom ističem odakle sam - otkriva mlada manekenka i pobednica prvog "Top modela".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP