Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MAGIJA NA UŠĆU

Evo kako je bilo na prvoj večeri Jun Festa!

Autor: Ekipa Alo! | 14.06.2014 - 22:30:00h | Komentara: 0

Već od ranih popodnevnih sati, znatiželjni beograđani i gosti iz stranih zemalja počeli su da obilaze mali grad na ušću.

Jun Fest

 
Prvo šta će te ugledati pri dolasku je ogroman luna park, i oduševljene korisnike mnogih atrakcija, od kojih gotovo zastaje dah. Potom na samom ulazu, koji je besplatan do 19:00 sati nailazite na ulicu restorana.

Tu je već poznata priča sa naših vašara po unutrašnjosti Srbije, samo što se sada sve to dešava na jedan moderniji i kvalitetniji način, pri tom je sve čisto, popločano plastičnom podlogom. Ova ulica je okupila već poznata mesta iz turističke ponude Beograda, od čuvene kafane Dva Jelena, preko Kafanice, Papa Joe-a, i drugih popularnih mesta koji su se potrudili da napave i prenesu deo svoje atmosfere iz restorana na ušće.

Jun Fest

Dženan Lončarević

Ulica se dalje nastavlja na ogroman koncertni prostor koji je sinoć, uz oduševljenu i na momente euforičnu publiku pozdravilo najpre Dženana Lončarevića koji je pokazao da nije samo zvezda u usponu već da vrlo vešto barata i velikim koncertnim prostorima.

Paralelno sa ovom, na drugoj posebno urađenoj urban sceni nastupile su Neverne Bebe koji uz svoju vernu publiku drže barjak rock n roll koncerata. Na otvaranju Junfest-a, nesebično su pokazali da za svakog u publici imaju pesmu koja će ih razgaliti i pokrenuti brdo emocija.

Jun Fest

Željko Joksimović

  • Jun Fest | Foto:
  • Jun Fest | Foto:
Preko 10.000 posetilaca pozdravilo je nastup Žejka Joksimovića, koji je kenuo nešto pre ponoći, uz gromoglasno oduševljenje prisutnih, sigurno je još toliko njih slušalo ovaj koncert van natkrivenog prostora, jer fiziči nisu mogli da stanu.

Na samom početku koncerta videlo se da će dati sve od sebe, tako da je i njegov glas i bend u pratnji zvučao besprekorno. Koncert je trajao do duboko u noć, a mi ćemo sa nestrljenjem čekati naredne dane Junfest-a, da vidimo šta su nam još pripremili. Danas će na scenu izaći doajeni naše narodne muzike Ana Bekuta, Haris Džinović i Šaban Saulić.

Junfest traje sve do 22.juna. i obzirom da je prostor natkriven sa šatorima, kiše neće uticati na održavanje programa, a organizatori napominju da su sve ulice popločane i da na ušću neće biti niti prašine niti blata.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP