Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZUVANJE

Fak ju - Tužite me

Autor: Jelena Karleuša | 15.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 50

Već par minuta zurim u sliku Goge Sekulić i njenog novopečenog muža. I vi, a? Toliko su lep par, skladan, produhovljen! Mogu samo da zamislim kakva će deca da im budu... Čudo! U svakom smislu te reči.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: RAS

Ima sada i tih modernih dečjih imena, onako malo “stranjskih”... Pony... Pony (sa ipsilon) Sekulić. Nije loše ime za dete... Ili Demian... Već zvuči kao pobednik neke paklene životne... trke. Figurativno mislim... da. Neka je sa srećom.


Deca su naše blago, pogotovo ako se potrudimo da ih lepo vaspitamo, školujemo, usmerimo... Danas čitam, deca idu u grad i sa 15 godina traže centralni separe. Nisam znala da to može. Evo ja odmah sad zovem da rezervišem centralni za Atinu i Nikicu.

I šampanjac! Da umoče prst malo. Da... Tako je meni baba davala rakiju kad sam bila mala... Baba, prava Bosanka, sipa nam po čašicu, ja da umačem prst, a ona da se lakše svađa sa televizorom. Jes’ da sam bila mala, ono, 5-6 godina, al’ bolesna nikad nisam bila.

Teško je u današnje vreme vaspitati decu uz ovakve medije i sve sto se servira. Vidite li vi ovo što se piše za ovu malu od one iz „Farme“? Meni je to ona varijanta - DEDA JOJ OTAC, MAJKA JOJ SESTRA OD TETKE. Ako se ovako nastavi...

I dok vrtim kanale, ne mogu da pobegnem od reklame za novi CD Dare Bubamare. Ako ovako nastavi, Dara će se do 76. napraviti na ribu.

Ali kad vidim na TV-u Anu Bekutu i Mrkonjića... Meni se spusti. Da. To. Ne znam za vas, ali uhvatim sebe kako u izmaglici bolesne perverzije zamišljam njihov seks... i Mrkonjića golog. Joj! I još pegavog... I dig’o mu se...
Jelena, crkla DABOGDA!!! Brzo mislite na nešto drugo, nešto drugo, nešto drugo... NE IDE! Aaaaaaaaa!!!

Atanasije Jevrić

Atanasije Jevrić | Foto: Nebojša Marković


Ali ipak, vrhunac su mi ovi popovi... Ovo, ovo... Kako bre ovo da nazovem?! ‘Bem mu lebac, je l‘ realno ovo?! Pored takvog sveštenstva ja ću vernik postati, kunem vam se. Eee, Crkvo, Sodomo i Gomoro naša! Kad sam ja prozivala Crkvu, za to je bila potrebna petlja. Sad mi dođe da vas branim, crni i jadni bili da ne bili! Marš u manastire, da klečite na kukuruzu, a ne da dečake od vas sklanjaju! E, a popizdim kad čujem: „Ne treba generalizovati, ima tu i dobrih ljudi.“ IMA TU I DOBRIH?! Pa valjda tu SVI treba da su dobri, sunce vam vaše?! Prete oni još... I to Dačiću i Vučiću... Kaže onaj pop sa zlim pogledom i demonskim osmehom (a la Nikolić samo puta 100): „Proći ćete kao Đinđić!“ A kako ćeš ti proći?!
Čekamo tvoj seksi DVD, srce... Pa da vidimo na koje će pedere sumporna kiša padati.
Poslednji komentari
  • Natasa Vreme: 15.05.2013 08:32h

    Gogina deca ce biti produhovljena bas kao i tvoja. Isto tako izgledate ti i tvoj muž. Isti IQ krasi oba para.

  • bilja Vreme: 15.05.2013 08:37h

    kako ono pitaju koliko si glup- od 1 do JK ?

  • gavrilovic Vreme: 15.05.2013 09:19h

    Bravo Jelena,ti si hrabra i postena cura!Nemoj da slusas mamu,pisi dalje,duhovita si. Neka prica ko sta hoce,postajem tvoj FAN,jel se tako kaze u separeJu?!"Eh,da mi je,ko sto nije,pa da kupam bel konj"...pa da odletim negde daleko...daleko...

  • brane Vreme: 15.05.2013 09:39h

    jk je expert u tome da misli kako mi ne znamo sta je i ko je ona,ovaj gogin je maneken za karica koga jo ona tipovala i pokusala da obrlati,al se malo zeznula u prporacunu

  • Budala Vreme: 15.05.2013 09:40h

    Eeeeeee Jelena , i ti bi volela da si pametna ...ali...ma....bar te ima u novinama....uzivaj...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP