Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPREMNI ZA ARENU!

Fenomenalni "Viva Vox" objavio spot za hit "By the way"! (VIDEO)

Autor: A.O. | 05.05.2015 - 16:15:00h | Komentara: 0

Viva Vox je u okviru priprema za koncert objavio spot za obradu pesme “By the Way” grupe Red Hot Chilly Peppers.

Viva Vox na festivalu EXIT

Viva Vox spreman za publiku u Areni!

za koji su karate po ceni od 2100 dinara rasprodate još u nedelju, beogradski hor nam je omogućio da zavirimo u njihov svet i otputujemo sa njima do Njujorka i Pekinga.
Scene sa turneja, sa Velikog kineskog zida, sa aerodroma i iz autobusa, iz bekstejdža i sa nastupa, pričaju o dugom putu koji je ova mala grupa entuzijasta morala da prođe da bi stigla do Kombank Arene.
Za zvuk pesme “By the Way”, kao i za zvuk albuma koji je Viva Vox nedavno izdao za Mascom Records, zaslužni su muzički producenti Mićun Jauković iz Attic studija i član hora Ivan Propadović, kao i aranžer Boris Balunović, a za izgled spota Andreja Radosavljevići Igor Oršolić, mnogobrojni saradnici i sami članovi hora.

- Želeli smo da na poseban način obeležimo desetu godinu rada hora, a ima li boljeg načina od izdavanja prvog albuma i održavanja koncerta u Areni? Ovim smo želeli da se zahvalimo svim slušaocima koji nas prate još od koncerata u  zemunskom Domu Vazduhoplovstva, kao i svim pevačima koji su prošli kroz hor i pomogli mu da postane ovo što danas jeste. Nadamo se da će naš album prvenac i koncert u Kombank Areni biti dokaz da u Srbiji može da opstane i drugačiji doživljaj muzike od onog koji preovladava - izjavila je Jasmina Lorin, dirigent hora Viva Vox.
Uprkos dugoj karijeri i mnogobrojnim održanim koncertima, za predstojeći nastup veruju da će biti sasvim drugačiji od svih prethodnih.
- Činjenica je da smo do sada već imali iskustva sa značajnim i velikim scenama, ali koncert u Areni će biti sasvim novo iskustvo za nas. Prvenstveno tehnički, jer ovo je prvi put da se nećemo mi prilagođavati sceni, već scena nama i izuzetno se radujemo tome. Tehničko osoblje je već u nedelju ušlo u Arenu. Sigirni smo da će uraditi odličan posao i da će sve biti spremno za generalne probe u četvrtak i petak, kao i naravno za koncert u subotu. Zbog veličine prostora i udaljenosti od publike, imaćemo platna na kojima će gledaoci moći u krupnom planu da vide pevače, ali i profesionalne igrače i zanimljive video materijale koje smo pripremili posebno za ovaj koncert. Nije isključeno ni da će biti pirotehnike i specijalnih efekata - izjavila je Jasmina Lorin, dirigent hora.
Iako su sve karte po ceni od 2100 dinara rasprodate, ukoliko požurite na svim prodajnim mestima Eventima i dalje možete da nabavite karte koje koštaju 1200, 1700 i 2500 dinara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP