Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANEKEN JAVNO ISRIČAO DA STARLETA I ON VIŠE NISU U VEZI

Filip: Emocije između Stanije i mene još postoje!

Autor: A. Radojević | 30.11.2013 - 20:30:00h | Komentara: 2

„Reći ću da smo Stanija i ja trenutno raskinuli, ali smo u dobrim odnosima”, izjavio je Panajotović

Stanija i Filip

Stanija i Filip

 

Ljubavni par koji je najviše intrigirao javnost svojim postupcima, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović, stavili su tačku na svoju vezu, nakon osam meseci burne ljubavi. Nakon spekulacija da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže, Filip se juče obratio svim gledaocima Televizije „Pink“ i priznao da su prekinuli romansu, ali i dodao da emocije između njih i dalje postoje.


- Ja nisam čitao novine, ali sam čuo spekulacije, a ni Stanija ni ja se nismo oglašavali. Reći ću da smo Stanija i ja trenutno raskinuli, ali smo u dobrim odnosima. Mnogi fanovi su se javljali i postavljali razna pitanja, ali mi zaista ne možemo stalno nešto da objašnjavamo kad smo raskinuli, kad smo se pomirili i ja im se izvinjavam ovim povodom. U svakoj vezi postoji trzavica, tako je bilo i kod nas i ja ne želim da išta više kažem, osim da smo u fazi raskida. Emocije kod nas i dalje postoje i to je sve što ću reći - izjavio je Filip u emisiji „Priča se, piše se“, a na pitanje voditeljke Ene Popov da li postoj mogućnost da se pomire, Filip nije odgovorio.


- Ne želim sada da pričam o tim stvarima - bilo je sve što je rekao Filip, ali i pored bola koji oseća zbog raskida, Panajotović nije zaboravio da reklamira svoj fitnes studio.


U nameri da saznamo i šta starleta ima da kaže ovim povodom, pozvali smo je, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.
Podsećanja radi, Stanija i Filip su svoju vezu započeli u rijalitiju „Farma“ gde su javnost osvojili svojim iskrenim emocijama, a što je starleti donelo drugo mesto u ovom šouu. Po izlasku iz „Farme“ njih dvoje su nastavili svoju ljubavnu vezu, a za medije su pričali i kako planiraju zajednički život u Novom Sadu.

Raskinuli i pred Stanijin odlazak u Ameriku!

Stanija i Filip ponovo zajedno / Foto: M. Jošida


Nekoliko dana pre nego što je Stanija Dobrojević trebalo da otputuje u Ameriku zbog poslovnih obaveza, ona i Filip Panajotović su za medije izjavili kako su raskinuli, ali samo nakratko. Naime, starleta je odlučila da će u Americi preispitati svoje emocije, te će tek po povratku u Srbiju znati šta će sa njihovom vezom. Njih dvoje su se pomirili već nakon njenog sletanja na aerodrom u Beogradu, ali izgleda da su nesuglasice ipak preovladale.

Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 01.12.2013 00:05h

    Pod hitno proglasiti dan zalosti, zastave na pola koplja, i hitna sednica vlade povodom ove tako vazne vesti. Takodje i sinod SPC da se sastane i razmotri mogucnost da se Skabegamija proglasi za sveticu.

  • ceca Vreme: 01.12.2013 20:06h

    Ufffffffffffffffff što sam se nasekirala!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP