Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKSI INTERVJU

Filip Mitrović: Imam veliki „ponos“!

Autor: A. Radojević | 26.06.2013 - 07:30:00h | Komentara: 5

Bivši farmer Filip Mitrović javnosti je postao poznat i po fotografiji od pre godinu dana na kojoj je go, a svoj polni organ prekrio je velikom bokserskom rukavicom.

Najviše voli  seks u krevetu:  Filip Mitrović

Najviše voli seks u krevetu: Filip Mitrović

U intervjuu za „Alo!“ Mitrović je ispričao da je ta ista rukavica trebalo da bude još veća. kako bi dostojno prekrila njegov polni organ.
- Rukavica koja mi je tada prekrivala polni organ je trebalo da bude malo veća - izjavio je Mitrović, koji nije zadovoljan svojim prvim seksualnim iskustvom.


- Sa 17 godina sam izgubio nevinost, to je bila druga godina srednje škole. Bila je tu jedna devojka iz gimnazije koja je naišla u tom trenutku i eto desilo se. Bilo je zanimljivo, čudno i nekako je bilo bez emocija, pa se ne sećam te stvari kao lepe. Volim da mi seks bude isključivo sa emocijama – iskren je bio Mitrović, koji je nadoknadio nedostatak seksa u rijalitiju „Farma“.

- Izdržao sam 90 dana na „Farmi“, ali je to bila duga apstinencija kao i kod ostalih farmera. Bilo je baš nezgodno, ali za 24 sata koliko sam bio van uspeo sam da nadoknadim sve. Pomirio sam se sa devojkom, ali videćemo koliko će to da traje, pa neću ništa da pričam – kaže mladi pevač, koji do sada nije imao seks ni na jednom neobičnom mestu.

„Rukavica koja mi je tada prekrivala  polni organ je trebalo da bude malo  veća“, iskren je bio mladi pevač

„Rukavica koja mi je tada prekrivala polni organ je trebalo da bude malo veća“, iskren je bio mladi pevač


- Pa nisam probao neka neobična mesta, malo sam nezanimljiv po tom pitanju. Uglavnom volim da imam seks na krevetu. Nisam neko ko je imao prilike da to proba na nekim drugim mestima, ali ne znači da neću – izjavio je Filip, a na pitanje koja mu je omiljena poza nije ni jednu posebno izdvojio.
- Uglavnom probam sve poze koje su mi zanimljive. Volim da eksperimentišem, da se igram, tako da nemam omiljenu pozu. Koja god da bude ima svoju čar – ispričao nam je bivši farmer, koji je na pitanje da li se samozadovoljava odgovorio potvrdno.

- Da. Mislim da to radi svaki muškarac – iskren je bio Mitrović, koji nam je ispričao i kakav tip devojaka voli.
- Volim plavuše, one mi najviše privlače pažnju zbog te neke energije koju ispuštaju. Ne može svako da bude plavuša. Volim inteligentne devojke. Ako posle dva minuta ne može da sastavi prostoproširenu rečenicu odbija me. Ne kažem da sam ja nešto preinteligentan, ali me stvarno takve odbijaju – zaključio je Filip Mitrović.

Bijonse

Bijonse | Foto: Reuters

Želim seks sa Bijonse!

Na pitanje sa kojom poznatom damom bi želeo da ima seks, Filip Mitrović je prvo odugovlačio sa odgovorom, da bi se na kraju opredelio za Bijonse i Džesi Džej.
- Uvredila bi se veoma svaka žena devojka za koju bih rekao da želim seks sa njom. Pa ne znam, ima ih dosta. Imao bih seks sa Bijonse, sa Džesi Džej, a od naših ima ih više ovih mega zvezda, možete da naslutite ko su, ali ih neću imenovati – ispričao nam je Filip.

Poslednji komentari
  • Paviljoni NBGD Vreme: 26.06.2013 12:50h

    imam i ja,pa nikom nista!!!

  • kiki Vreme: 26.06.2013 13:07h

    Na ovoj slici pored devojke se garant popeo na neku hoklicu.

  • Natasa Vreme: 26.06.2013 14:14h

    Jadan ubise ga komplexi ovi na farmi ga razvalise pa sad mukica nezna sta ce od besa cuj ima ponos aj bezi punoglavce jedan

  • duska Vreme: 27.06.2013 10:02h

    A sto mislis gospodjo ili gospodjice Natasa da je Filip iskompleksiran, decko kaze samo ono sto je tacno, poznato je od davnina da su niski ljudi bas obdareni i oni koji imaju poduzi nos, probaj Natasa mozda neces biti tako zlurada...

  • Olja Vreme: 15.07.2013 17:29h

    Taj ponos kao ti veliki,misu moj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP