Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PANAJOTOVIĆ NA TRI MESECA NAPUŠTA SRBIJU

Filip odlazi u Šangaj zbog Ruskinje!

Autor: A. Radojević | 21.03.2014 - 09:00:00h | Komentara: 9

Izgleda da je Filip Panajotović preboleo Staniju Dobrojević, jer je odlučio da umesto Peking ode u Šangaj, i to zbog atraktivne manekenke iz Rusije. Kako saznajemo, kada je čuo da će Ruskinja sa kojom je u kontaktu preko društvenih mreža u Šangaju biti u isto vreme kad i on, Filip je odbio poslovni angažman u Pekingu, te će se za dve nedelje uputiti u najveći grad Kine.

Ponovo zaljubljen

Ponovo zaljubljen | Foto: Đorđe Kojadinović

- Filip je preko svoje modne agencije dobio dve poslovne ponude, jednu u Pekingu i drugu u Šangaju. On se dugo dvoumio u koji će grad otići, a onda je čuo da će u isto vreme kad i on u Šangaju biti atraktivna manekenka iz Rusije kojom je on oduševljen, pa je doneo definitivnu odluku da tamo putuje.

Ona je prava: Ruskinja zbog koje maneken putuje u Šangaj

Ona je prava: Ruskinja zbog koje maneken putuje u Šangaj

On je u kontaktu sa njom preko društvenih mreža i zaista mu se mnogo dopada, tako da jedva čeka da za dve nedelje ode tamo kako bi proveo vreme s njom. U pitanju je veliki poslovni angažman, te će Filip u Šangaju ostati tri meseca, gde će se baviti modelingom - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak manekenu, koji nam je dostavio i fotografiju ove atraktivne manekenke, ali nije otkrio njeno ime i prezime.

U nameri da saznamo šta Filip ima da kaže povodom puta u Šangaj, kontaktirali smo sa manekenom, koji je bio prilično tajnovit.
- Istina je da sam odbio poslovni angažman u Pekingu i da ću otputovati u Šangaj, gde ću ostati tri meseca. Odlučio sam da se više posvetim svojoj karijeri i srećan sam što se moji planovi polako ostvaruju - izjavio je Filip za naš list, a na pitanje da li je tačno da zbog atraktivne Ruskinje odlazi u Šangaj, Panajotović je odgovorio:

- Mogu reći da su Ruskinje koje se bave ovim poslom izuzetno lepe devojke, a da li zbog neke odlazim tamo, neka to za sada ostane moja stvar - kaže Panajotović.

Filip Panajotović

Filip Panajotović

Filip skida tetovažu zbog posla!

Kako su u manekenskim krugovima poslodavci rigorozni, Filip Panajotović je odlučio da zbog boljih angažmana sa ruke skine tetovažu. Radi se o imenu Stanije Dobrojević.
- Filip sada u Šangaju neće imati problem zbog te tetovaže, ali postoji mogućnost da ga jednog dana odbiju zbog toga za neki posao. Odlučio je da uskoro počne sa skidanjem imena Stanije Dobrojević koje je istetovirao na ruci, a veruje da će s tim sve biti u redu - kaže za „Alo!“ izvor blizak Panajotoviću.

Poslednji komentari
  • Mira Vreme: 21.03.2014 07:23h

    Bravo Filipe , to si trebao i ranije da uradis a ne da se zamlacujes Stanijom koja te koristila u zadnje vrijeme za sopstveni marketing ,igrajuci se sa tvojim osjecanjima ....SRECNO !!!!

  • Beogradjanin Vreme: 21.03.2014 13:19h

    A ko je on?

  • sara Vreme: 21.03.2014 14:57h

    Bravo Filipe,cestitam ti na diplomi i puno srece u Kini ;)PS.Ruskinja je prelepa;))

  • MrX Vreme: 21.03.2014 18:05h

    Ćuti kad ne ide u Moskvu zbog Kineskinje...smrzo sam se kad sam pročit'o ves'!!!

  • Sasa Vreme: 21.03.2014 20:19h

    hahah koja laz ovo je bre devojka na instagram pratim je vec godinu dana ovo je cista laz

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP