Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANEKEN SE U NOĆNIM KLUBOVIMA PROVODI SA MINOM

Filip smuvao bivšu devojku Vlade Stanojevića!

Autor: S. Arsić | 11.03.2014 - 07:40:00h | Komentara: 4

Maneken Filip Panajotović smuvao se sa bivšom devojkom svog nekadašnjeg dobrog prijatelja, voditelja Vlade Stanojevića! Naime, atraktivna studentkinja Mina Dobrosavljević, koja je više od godinu dana bila u vezi sa Vladom i kojeg je, kako se pisalo, ostavila zbog prevare, sve češće je u Filipovom društvu, a kako naš dobro obavešten izvor tvrdi, Stanojevićeva bivša devojka i njegov bivši prijatelj su u vezi, ali ne žele to da potvrde!

Dobro mu stoji: Filip i Mina

Dobro mu stoji: Filip i Mina

- Filip sve češće izlazi u klub u kome Mina radi kao hostesa. Njih dvoje su se upoznali dok se ona zabavljala sa Vladom, u to vreme su i njih dvojica bili dobri drugari, a prijateljstvo su prekinuli posle njegovog izlaska sa „Farme“ - kaže naš izvor i dodaje da su Filip i Mina u poslednje vreme sve češće zajedno u javnosti.


- Oni su nekoliko puta viđeni zajedno i sve vreme su bili posvećeni jedno drugom, iako su bili u većem društvu. Tvrde da su samo drugari, ali im niko ne veruje, a i Filip objavljuje njihove zajedničke fotografije. Razmuljivo je da ne žele da pričaju kako su u vezi, jer bi to neki protumačili kao da se svete Vladi, što im nije namera - priča izvor upućen u ovaj ljubavni trougao.

Nedavno je Vlada na televiziji izjavio kako i dalje gaji emocije prema Mini i kako bi voleo da se pomire, ali zna da mu ona neće popusti i oprosti! Kada smo ga pozvali povodom naših saznanja da je njegova bivša u vezi sa Filipom, on nije bio raspoložen za priču.

Bivši ljubavnici: Vlada i Mina

Bivši ljubavnici: Vlada i Mina


- Ostavite devojku na miru - rekao nam je voditelj, a kada smo mu rekli da su naše informacije pouzdane, dodao je:
- Pitajte njega, pitajte nju. Ona je hostesa, on je izašao i fotograf ih je pitao da ih slika i uslikao ih je. Ona mi je bivša devojka, a s njim sam se družio i normalno je da se poznaju - ljutit je Stanojević.
Pozvali smo i Filipa, a on nam je s osmehom rekao kako mu je Mina samo prijateljica.

- Mina i ja smo dobri drugari i samo smo se fotografisali to veče. Slika je pozerska, a Vlada je moj bivši drugar o kom mislim sve najlepše. Između nas nema ništa - kaže Panajotović.
 
Poslednji komentari
  • mix Vreme: 11.03.2014 14:02h

    S' konja na magarca.

  • nedjo Vreme: 11.03.2014 14:59h

    nebuloze

  • nini Vreme: 12.03.2014 19:12h

    O boze dali ovaj covek ima u sebi nekog postovanja prema drugovima Pravda se dasu to samo neke pozerske fotografije.A kalo njemu verovati zALJUBLJEN JE JOS UVEK U JEDNU PRELEPU STANIJU PA SE MALO DECKO INATI BEZI OD ISTINE OD RUZNIH KOMENTARA JER TAJ MOMAK ZAISTA IMA PROBLEM U GLAVI

  • Dragana Vreme: 12.03.2014 21:54h

    Filipe prelepi ste oboje. Samo kada si se rešio starlete. Tvoja intima je samo tvoja. A šta ćeš izneti i reči za prelepu Minu je vaš dogovor. Samo napred, smej se što više jer ti dugo nismo videli osmeh na licu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP