Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANEKEN U KINI PREBOLEO STANIJU

Filip u strasnom zagrljaju s Ukrajinkom! (FOTO)

Autor: B. Radulović | 16.05.2014 - 08:00:00h | Komentara: 6

Da zavodnički apetit nije smanjio ni u Kini, pokazuju nove fotografije manekena Filipa Panajotovića na kojima se vidi kako se strasno ljubi sa koleginicom iz Ukrajine. Filip ne krije da je preboleo vezu sa starletom Stanijom Dobrojević i da se obreo u strasnoj romansi sa dugokosom plavušom.

Navalio: Filip sa novom devojkom

Navalio: Filip sa novom devojkom

- Da mi je neko pričao da ću sa Ukrajinkom da provodim svaki dan i noć, ne bih verovao - napisao je Filip pre nekoliko dana, dok je fotografiju na kojoj se ljubi sa novom devojkom okarakterisao simbolima „pun pogodak“ i „ljubav“ i uz aplauz uputio poljupce svima kojima je u virtuelnom svetu predstavio svoju nežniju polovinu, koju je upoznao u Kini.


- Ovo je bila vrhunska i nezaboravna noć, ali više neću kačiti fotke - istakao je maneken, uz dodatak da je fotografija samo za one koji imaju više od 18 godina.

Kako saznajemo, Filip, koji od početka maja radi kampanje, revije i kataloge za poznate kineske brendove, za kratko vreme postao je vrlo popularan u šangajskim krugovima, naročito kada je ženska populacija u pitanju. Među manekenkama svoje agencije, koje dolaze iz različitih delova sveta, važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, zbog čega skoro svaku noć lumpuju po noćnim klubovima. U jednom od takvih provoda, Panajotović nije ispuštao iz zagrljaja novu devojku, sa kojom je naočigled svih razmenjivao nežnosti, posle čega su zajedno napustili lokal i ostavili ostatak ekipe da uživa bez njih. Njegovi prijatelji kažu da se maneken zaljubio.

- Često se čujemo, ali otkad je s njom, sve ređe se javlja jer dosta vremena provode zajedno. Pominjao je da će je dovesti u Srbiju i potpuno je odlepio, mada se viđa sa još jednom devojkom tamo, pa nije siguran sa kojom će nastaviti vezu - kaže jedan od Filipovih prijatelja.
Poslednji komentari
  • sara Vreme: 16.05.2014 11:24h

    ma neka uziva,sta mu tesko a ova plavusa je prelepa ;)

  • Una Vreme: 16.05.2014 11:33h

    LEPOTAN ♥

  • masa Vreme: 16.05.2014 12:08h

    Filip je uvek imao prelepe devojke a period iz 2013 nikad se ne povratio.Znam da ce nekoliko njih zaduzeni za pljuvanje Filipa po portalima, da to rade i ovde ali ima nas mnogo koji ga obozavamo.

  • Vesna Vreme: 16.05.2014 14:38h

    Izrazito lep decko,zato je I obozavan od strane zena.

  • Mik Vreme: 17.05.2014 08:48h

    Lepotan,malo je reci.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP