Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARLETA DOŠLA U SRBIJU KAKO BI POMOGLA FIĆI DA DOBIJE VIZU

Filipu ne daju da uđe u Ameriku?!

Autor: A. Veljković | 23.10.2013 - 07:53:00h | Komentara: 2

Otkako su počeli da se zabavljaju, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović maštaju da starleta svog voljenog odvede u Ameriku, gde bi mogli da zarade pristojan novac od kojeg bi lepo živeli, međutim, planovi im se ne ostvaruju baš onako kako žele.

Ljubav ih  ponovo spojila:  Starleta i  maneken u  zagrljaju

Ljubav ih ponovo spojila: Starleta i maneken u zagrljaju | Foto: Masanori Jošida

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Panajović je podneo zahtev za vizu u trenutku kada je ona bila u Americi, ali je odmah odbijen.


- Filip je hteo da ode u Ameriku sa Stanijom pre mesec i po, ali mu je tada Ambasada SAD odbila zahtev. Trudio se na sve načine, molio, kombinovao, ali mu na njegovu žalost nije uspelo. Starleta je tada bila besna, ali nije želela da propusti odlazak i zato je Panajotović ostao ucveljen, ali je mislio da će mu neka veza pomoći da ipak u međuvremenu dobije dozvolu da putuje - priča za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodaje da je Filip u Ambasadi dobio vrlo jasan odgovor zašto ne može da ode.

Poslušan mladić: Filip Panajotović

Poslušan mladić: Filip Panajotović | Foto: Masanori Jošida

Starleta naredila promenu broja telefona?!


Broj Filipa Panajotovića bio je dostupan svim medijima otkako su njih dvoje napustili imanje u Lisoviću, međutim, odlazak Stanije Dobrojević podrazumevao je i promenu broja telefona. Kako saznajemo, starleta je navodno naredila Filipu da promeni broj, jer je za njihovo dobro najbolje da ne bude dostupan za izjave i komentare o njihovoj vezi, dok ona nije tu, zato što može da kaže nešto što njima ne ide u prilog.

- Rekli su mu da u Srbiji nema ni stalan posao ni imovinu na svoje ime, kako bi oni bili sigurni da će da se vratiti, ali njemu je bilo teško da to prihvati, pa je sa roditeljima razgovarao da na njega prepišu kuću.

Mislim da se oni nisu složili, pa mu je tada bilo još gore u glavi. Stanija je rekla da će pokušati da reši sve i da će se potruditi da dođu do rešenja kada se ona vrati, tako da ćemo sada da vidimo, ali mislim da neće uspeti - dodao je naš izvor i naglasio da je Dobrojevićeva na drugačiji način otišla i da je tada bilo drugačije vreme.


- Ona je, čini mi se, otišla preko neke agencije kako bi tamo radila i kada odeš prvi put, posle je mnogo lakše da produžiš boravak. Ona je tamo predavala papire i svaki put joj je uspelo. Raspitivala se i sada kako može da pomogne Filipu, ali su joj svuda rekli da je procedura veoma komplikovana - zaključuje naš izvor, a do komentara ovog para nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Inače, Stanija je pre dva dana, kada je sletela na aerodrom u Beogradu, izjavila da je došla u Srbiju kako bi pokupila Filipa i odvela ga u Ameriku.
- Takve informacije ne dajemo.

Suvozač u svom  automobilu

Suvozač u svom automobilu | Foto: Masanori Jošida

Filip vozi Stanijin automobil jer neće svoj


Iako svi kometarišu da je Stanija uvek pored sebe imala moćnije muškarce, ovog puta je dokazala suprotno jer je na Aerodrom „Nikola Tesla“ po nju došao Filip, koji je vozio automobil koji je u njenom vlasništvu. Izgleda da mu je starleta kao svom partneru koga ludo voli obezbedila ugodan boravak u Beogradu dok ona nije tu, pa je umesto da automobil stoji u garaži, Panajotović mogao da se pohvali lepim četvorotočkašem novosadskih tablica.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 23.10.2013 17:43h

    samo sto dalje

  • MONPELLIER Vreme: 24.10.2013 10:01h

    Stanija može da odvede Filipa ako bi se venčali. Zlobnici i vi novinari brinite vaše brige. Koga interesuje koja kola vozi Filip. Pustite decu nek žive!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP