Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEPRISTOJNA PONUDA REDAKCIJI ALO!

Fotografije golog Rađena nudi za 10.000 €!

Autor: Ekipa VIP | 12.02.2015 - 12:00:00h | Komentara: 4

Ružna prošlost očigledno nikako da napusti vaterpolistu Nikolu Rađena, pa su se tako sada, taman kada je rešio sve probleme u braku sa pevačicom Anom Kokić, pojavile fotografije na kojima je potpuno go. Ljudi koji prodaju ovo „remek-delo“ tvrde da je fotografije snimila njegova bivša ljubavnica tokom boravka u jednom od prestoničkih hotela i da za njih traži 10.000 evra.

Izvesna devojka nudi Nikoline provokativne slike na kojima on spava go

Izvesna devojka nudi Nikoline provokativne slike na kojima on spava go | Foto: Marko Metlaš

Na print skrinu fotografija koji smo dobili, pre nego što smo čuli sumu koju nam traže, jasno se vidi da je Rađen kao od majke rođen. Sportista je u tom trenutku, potpuno neoprezan i očigledno nesvestan na šta su sve žene spremne, spavao bez pokrivača. Dubok san mu je očigledno odmogao da primeti kako oko njega seva blic sa telefonskog fotoaparata.


- Nikola ne zna da postoje ove slike, a snimila ih je navodno devojka koja se viđala sa njim u vreme dok je trajala kriza u njegovom braku s Anom. Ona je, kako kaže, odlučila da zaradi na njima i tako mu vrati milo za drago što joj se nakon pomirenja sa suprugom više nije ni javio, već je njihov odnos prekinuo bez reči. Postoji nekoliko fotografija na kojima on spava potpuno go, na leđima, bez pokrivača, i ustupićemo vam ih sa zadovoljstvom za 10.000 evra - tvrde prodavci Rađenovih slika i dodaju:

- Devojka koja je snimila fotografije ne želi medijski da se eksponira, ali želi da zaradi na „blagu“ koje ima u svom aparatu. Prodavci tvrde da su fotografije snimljene za privatnu arhivu, ali da je devojka odlučila da ih proda kada joj nedavno nije odgovorio na poruku - pričaju prodavci fotografija.

Ana Kokić

Ana Kokić | Foto: Promo


Iako se Nikola na početku ove sportske sezone sa suprugom Anom i ćerkama preselio u Atinu, gde trenutno igra, ovo bi moglo da naruši mir njihovog porodičnog života. Osveta žene koja tvrdi da mu je bila ljubavnica servirana je hladna, što se obično desi kada je sujeta nežnijeg pola povređena.

Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt sa Nikolom i Anom, međutim, oni nam nisu odgovarli ni na pozive ni na SMS-ove.

Rađen uveliko imao ćerke u trenutku fotografisanja


Na obnaženim Nikolinim fotografijama, koje su navodno snimljene u hotelskoj sobi, jasno se vide tetovaže na ruci sportiste i imena njegovih ćerki Nine i Tee. Očigledno je da je ovaj telefonski zapis nastao nakon njihovog rođenja, pa je logično zaključiti da je sportista u tom trenutku uveliko bio u braku. Ovo ujedno nije prvi put da se govori o Rađenovom neverstvu jer su ga svojevremeno dovodili u vezu sa pevačicom Nikolijom Jovanović i mnogim drugim gradskim devojkama.

Poslednji komentari
  • EnkooknE Vreme: 12.02.2015 09:23h

    Pa uhapsite tu žensku osobu zbog pretnji... Za šta mi plaćamo sve ove policije koje imamo??? Pitam se pitam...

  • stefi Vreme: 12.02.2015 15:38h

    Bas i niste morali da pisete o ovome,lepo ste se ogradili da je sve navodno ali mesati se nekome u privatan zivot i unositi trzavice u brak nije lepo.Ostavite coveka na miru,skoro mu je umro otac,ne razumem potrebu da posto poto objavljujete neke stvari koje stvarno mogu ljude skupo da kostaju.

  • mr.burns from simpsons Vreme: 12.02.2015 17:20h

    ne vidim u cemu je tu"ruzna proslost" ako decko spava go I mirne savesti dok neka ..... to zloupotrebljava...

  • nikola Vreme: 13.02.2015 02:30h

    Sve ste lepo napisali,samo to nije slikalo zensko nego musko.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP