Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NE ŽELE CECU:

Fudbaleri i atletičari protiv
koncerta na stadionu Čika Dača!

Autor: Kurir | 22.08.2013 - 08:31:00h | Komentara: 5

Fudbalski i atletski klub Radnički uputili su pismo gradonačelniku Kragujevca Veroljubu Stevanoviću u kojem traže da se koncert Svetlane Ražnatović zakazan za 14. septembar na stadionu Čika Dača izmesti na drugu lokaciju u tom gradu!

Svetlana Ražnatović
Sportisti strahuju da će nakon nastupa najveće balkanske zvezde, zbog ogromnog broja ljudi koji će mu prisustvovati, teren i atletska staza biti uništeni, što ozbiljno može da ugrozi predstojeća takmičenja na ovom sportskom objektu.
U FK Radnički 1923 navode da će zbog Cecinog koncerta biti prinuđeni da utakmicu 6. kola Jelen Superlige protiv Srema igraju u Čačku ili Gornjem Milanovcu, a AK Radnički, koji je osvojio titulu prvaka Srbije, kandiduje se za domaćina Lige šampiona Evrope, pa samo nekoliko dana posle koncerta očekuje inspekciju iz Evropske atletske federacije, koja treba da se uveri u kvalitet tartan staze na Čika Dači.
- Zato mislimo da je u interesu sportista i Grada Kragujevca potrebno izvršiti izmeštanje održavanja koncerta, tim pre što postoje druge lokacije za tako nešto, čime bismo delovali preventivno i ne bismo dva kluba i sportiste doveli u tešku i bezizlaznu situaciju, a bilo bi sprečeno i izdvajanje velikih sredstava za sanaciju nastale štete - navodi se u pismu koje su potpisali predsednici FK Radnički 1923 Milenko Marjanović i AK Radnički Ivan Pavlović.
U agenciji „Euroem“, koja je organizator koncerta, uveravaju da nema mesta bojazni.

Čika Dača

Stadion Čika Dača u Kragujevcu

- Iz inostranstva stiže iznajmljena specijalna podloga za gledaoce, tačnije prekrivač za teren i tartan staza površine 9.000 kvadratnih metara. Inače, pre i posle koncerta komisijski ćemo izvršiti primopredaju stadiona s predstavnicima gradske uprave, koja gazduje Čika Dačom - kaže Gordana Jeremić, PR menadžer Cecinog koncerta u Kragujevcu.

 

Bankarske garancije 

Organizatori koncerta položiće bankarsku garanciju koja će istog trenutka biti aktivirana ukoliko dođe do štete na stadionu - izjavio je za Kurir Zlatko Milić, načelnik gradske uprave.
Inače, formalni vlasnik stadiona Čika Dača jeste Grad Kragujevac, koji je i odobrio organizaciju muzičkog spektakla.
Poslednji komentari
  • Saša Vreme: 22.08.2013 08:55h

    Tako je bre. Konačno neko normalan nešto da kaže. Neka Ceca pravi koncert na hipodromu. Tamo nema ničega što bi moglo da se uništi.

  • valjevac Vreme: 22.08.2013 12:04h

    Bravo Kragujevcani.Dosta prostakluka i sunda.Barem ste Vi imali SMAK,i znate sta je prava muzika

  • druga strana Vreme: 22.08.2013 13:02h

    @valjevac Jeste, ali ova juce plati prilicnu sumu za jedno bolesno dete. Ne vidim da su smakovci ili neko drugi to uradili. Nek peva zena gde hoce.

  • Miki Vreme: 22.08.2013 14:01h

    Ne treba nam ova pevaljka. Hocemo ROCK. Hocemo SMAK!

  • erasmus Vreme: 22.08.2013 18:00h

    Tako je , stadion fudbalerima i sportistima ! Nego dragi gradjani Kragujevca , lepog nam i prelepog grada , da ste se setili pa ste pozvali u goste " umetnicu " KARLEUSHU , problema sa stadionom ne bi bilo . Naime , NJENA ARMIJA OD FANOVA sa Usca !!! , nebi naudila travnjaku !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP