Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TUČA U DISKOTECI:

Fudbaleri Ninković i Ljajić dobili batine zbog Stanijinog bivšeg dečka!?

Autor: Kurir / Telegraf | 05.01.2014 - 11:00:00h | Komentara: 11

Sadašnji i bivši fudbaleri Partizana zakačili su se sa manekenom Filipom Panajotovićem, koji je bio sa bivšom devojkom Vladimira Volkova u beogradskom klubu Stefan Braun. Batine navodno dobili od pripadnika obezbeđenja.

Filip Panajotović

Filip Panajotović | Foto: Foto: Telegraf.rs: partizan.rs, Promo/Klub Jimmy's, Promo/Mr Stefan Broun

Fudbaler Partizana Nikola Ninković i član Rome Adem Ljajić dobili su batine neposredno pred Novu godinu u beogradskom klub “Stefan Braun”u zbog svađe sa manekenom Filipom Panajotovićem, inače bivšim dečkom starlete Stanije Dobrojević i učesnikom rijaliti šoua “Farma”.
Prema saznanjima “Kurira, fudbaleri su se svađali sa manekenom zbog Ane Marije Žujović, inače bivšom devojkom Partizana Vladimira Volkova, koja se tokom večeri družila sa Filipom.

Filip Panajotović

Filip Panajotović | Foto: N. Marković

- Ana i Filip su bili zajedno. Igrali su i ona se uvijala oko njega kada su naišli Nikola i Adem. Nikola poznaje Anu jer je doskoro bila u vezi sa saigraćem Volkovom. Prišao joj je da se pozdravi i da joj skrene pažnju da se odlepi od manekena, na šta je ovaj burno odreagovao i krenuli su da se koškaju. Filip je pokušao da zakloni Anu od Nikole, a ovaj je očeo da urla:”J…ću ti mater, je l’ znaš! Dođi ovamo da ti j…m mater!” Krenuo je da ga bije, ali se umešalo obezbeđenje i pokušalo da ih razdvoji. Međutim, Nikola nije mogao da se smiri, a jedan član obezbeđenja mu je rekao:”O’ladi malo, kome ćeš ti da j…š mater”. Fudbaler ga je pogledao i odgovorio mu;”I tebi ću da j…m mater.” Tu je bio kraj, obezbeđenje je počelo žestoko da ga lema – rekao je izvor “Kurira”.
Tada se navodno umešao Adem Ljajić u želji da smiri strasti, ali je i on dobio batine od momaka iz kluba. Na kraju su obojica navodno pretučeni napustili klub.
Sportski direktor partizana Alber Nađ izjavio je da klub ne može da sankcioniše ispade navijača tokom pauze u prvenstvu.

Anamarija Zujović

Ana marija Zujović | Foto: Twitter/@AnaMarijaZujovi

- Igrači su na odmoru i mi ne možemo da se mešamo u privatan život, baš kao što ne možemo da ih sankcionišemo zbog toga. S druge strane, fudbaler Partizana mora da bude svestan da on uvek i svuda ne reprezentuje samo sebe, već i klub čiji je član i zbog toga mora da se pazi kako se ponaša – rekao je Nađ.
Ljajić i Ninković nisu bili dostupni za komentar, dok je Filip Panajotović opovrgao da su se dvojcia fudbalera zakačila sa njim.
- Oni su se zakačili sa mojim burazerom, koji je kik-bokser i veoma je opasan. Bio sam te večeri sa Anom Marijom, ali među nama nema ničega – rekao je Panajotović.
Poslednji komentari
  • MJ Vreme: 05.01.2014 11:50h

    Taj 'Stanijin bivsi decko' ima svoje ime i prezime...

  • momazver Vreme: 05.01.2014 12:27h

    VID USTA...SVE SU KO POD KONAC ISTE..SAD BAR ZNAMO KAKVE *PARTIZANOVA * ODBRANA VOLI

  • darko Vreme: 05.01.2014 12:57h

    hahahha ako su ih bili, ovog ninkovica treba na goli otok sta umislja ko je on

  • dani Vreme: 05.01.2014 16:49h

    jedini koji je dobio batine te veceri je bio filipov brat kikboxer..hahaha....

  • nikola Vreme: 05.01.2014 18:16h

    trebali su jos da ih isprebijaju,da se dozovu pameti.jadni su i ninkovic,ljajic,volkov sve zbog sponzoruse.alal im na ukusu.koliki li im je iq.falio im je jos lola smiljanic.jadan je partizan sa njima i djurom zajedno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP