Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KAO U SAPUNICI

Gagi Đogani: Bivša devojka mi smešta tuđe dete

Autor: Kurir | 05.06.2014 - 12:00:00h | Komentara: 1

Densera pogodila priča da njegova nekadašnja partnerka nosi njegovu bebu, iako je siguran da ona nije ostala trudna s njim.

Srećni zbog prinove:  Milena i Gagi

Milena i Gagi

Gagi Đogani pokušava mirno da živi, ali mu nikako ne polazi za rukom da izbegne probleme.


Ovoga puta densera muči beba. Mira mu ne da priča koja već izvesno vreme može da se čuje po estradnim kuloarima da će mu bivša devojka Milena roditi dete.
Odbila dnk analizu
Ipak, ono što ga je najviše pogodilo i zbog čega je posegao za tabletama za smirenje jeste priča izvesnog M. C. (ime i prezime poznato redakciji), koji tvrdi da dete koje nosi Milena nije Gagijevo, kao što je predstavljeno u medijima, već njegovo.
- Poštovani, želim da vas obavestim da vest koju ste objavili 14. 4. 2014. s temom da je devojka Gagija Đoganija trudna nije tačna. Prava istina je da se već više od mesec dana borim da dokažem da sam ja otac deteta. To mogu da dokumentujem fotografijama s Milenom, to jest mojom devojkom. Nekoliko puta sam pokušao da stupim u vezu s pomenutim Gagijem, ali ona to ne dozvoljava. Takođe, insistirao sam na DNK analizi, ali ni na to nije pristala - pisalo je u mejlu koji nam je poslao M. C.
Gagi u šoku: Briga me s kim je bila
- Pričalo se po gradu da je ona u drugom stanju. Kad sam je pitao da li je to tačno, rekla mi je da nije. Ne želim da me mešaju u nešto što nema veze sa životom. I ako je trudna, dete nije moje. Ružno je da mi bivša devojka smešta tuđe dete. Ona je želela da mi rodi bebu, ali nismo imali uslova za to. Mislim da je bila iskrena prema meni, ali nikad se ne zna. Ko zna šta ona sad priča sadašnjim momcima. Nije moja stvar s kim je bila posle raskida i može da radi šta hoće, ali nije lepo da se javljaju njeni momci i mene povezuju s njenom navodnom trudnoćom. Ako je ona zatrudnela s nekim dečkom, ne treba ja da se bakćem time, mogu samo da joj poželim sve najlepše. Možda je ona ostala u drugom stanju posle naše veze, a njemu je rekla da je dete moje. Ne znam - priča denser.

Milena tvrdi: Nisam trudna

Pozvali smo i Milenu, koja nije mogla da veruje u kakvu je priču upletena.
- Malopre smo Gagi i ja pozvali broj telefona koji je u mejlu i javio nam se dečko koji tvrdi da nema veze s tom porukom. Ja ga ne poznajem. Ako to objavite, napravićete mi haos od života. To nema veze sa istinom, nisam trudna i imam dokaze za to. Imam velikih problema, kuća u Obrenovcu mi je do krova poplavljena. Ne želim da mi stvorite još veće probleme - rekla nam je Milena.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 06.06.2014 01:23h

    nema sanse da je on uspeo ovo da sroci...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP