Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DENSER ZA ALO! OTKRIVA DA JE PONOVO SLOBODAN STRELAC

Gagi Đogani: Ostavila me je devojka!

Autor: A. Veljković | 17.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Denser Gagi Đogani ne može da se pohvali da je 2013. godina za njega bila lepa i uspešna jer posle svih problema koje je imao sa bivšom suprugom Anabelom Bukvom i njenim suprugom, sada ga je ostavila i devojka Milena, sa kojom je do pre par dana bio u velikoj ljubavi.

U trenutku raskida,  poznati muzičar saznao  da su mu i planovi za  otvaranje škole plesa  propali

U trenutku raskida, poznati muzičar saznao da su mu i planovi za otvaranje škole plesa propali | Foto: Đorđe Kojadinović

Naime, Gagi je za “Alo!” otkrio kako je njegova lepša polovina pre nekoliko dana raskinula sa njim jer je na svojoj Fejsbuk strani napisao da traži ženu.
- Ona je videla da sam na Fejsbuku napisao “Ima li neka žena da se uda za mene? Garancija jedna godina”, što su i svi mediji objavili, i ostavila me.

Ne veruje mi da je to bila šala i ako stvarno to ne razume, onda i ne mora. To sam napisao jer se sada brakovi raspadaju nakon tri meseca, to sam hteo da objasnim... Definitivno je odlučila, tako da sam opet ostao sam i bez devojke - rekao nam je denser i onda objasnio kako to nije jedini razlog zbog kog je ovih dana rasejan.

Pukla tikva:  Milena i Gagi

Pukla tikva: Milena i Gagi | Foto: Zoran Ilić


- Ona me je ostavila u trenutku kada sam shvatio da otvaranje škole plesa na Vidikovcu neće uspeti. U zavučenoj ulici je prostor i zato je loše, ljudi teško mogu da nađu. Malo njih se i prijavilo. Ništa od svega toga, možda kada iskrsne nešto bolje. Šta da radim, tako mi je sada - dodao je Đogani, a na naše pitanje da li misli da će se u skorije vreme sve kockice složiti i da će mu se devojka Milena vratiti, on nam je odgovorio:

- Ona je definitivno odlučila, ne mogu da verujem da me ne razume. Svašta me sada snašlo, ali trudim se uvek da uradim nešto bolje i tako će i ostati.
Podsećanja radi, Gagi je u proteklom periodu imao dosta neprijatnih situacija, počev od batina koje je, kako je tvrdio, dobio od Andreja Atijasa, preko problema sa finansijama, pa do dokazivanja da je brižan otac svojim dvema ćerkama.
Poslednji komentari
  • ja rule Vreme: 17.09.2013 21:38h

    pravda za fanki Dzija!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP