Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FANKI DŽI ZA ALO! ISPRIČAO SVE O NOĆI U KOJOJ JE NAPADNUT

Gagi: Pretukao me
Anabelin muž!

Autor: A. Veljković - J. Paunović | 23.07.2013 - 07:00:00h | Komentara: 10

Iako prvobitno nije želelo da komentariše kako je došlo do incidenta u kome je u subotu uveče pretučen ispred zgrade u ulici Vidikovački venac 67 u Rakovici, Gagi Đogani je za „Alo!“ rešio da otvori dušu i ispriča sve o nedavnom sukobu, otkrivši pritom šokantan podatak da ga je tukao Andrej Atijas, sadašnji muž njegove bivše supruge Anabele. Prema njegovim rečima, Atijas mu je prvobitno pretio, a onda je sa četiri druga došao ispred zgrade, bahato se ponašao i na kraju ga udario u grudi i dva puta u glavu.

Gagi Đogani

 

„Atijas me udario u grudi, što me je jako zabolelo, a kada sam pao na zemlju dva puta me udario u glavu”, ispričao nam je Gagi Đogani

- Ja nisam želeo o ovome da pričam zbog dece, jer mi je najvažnije da njih zaštitim, ali je ova cela priča jako ružna i ne mogu da dozvolim da me gaze - počeo je svoju potresnu priču Gagi, koji je bio žrtva napada, a potom i ispričao kako je do svega došlo:

Počeo je da mi preti, a mojoj
devojci je rekao „J****e te crnci!“

- Mene je Andrej Atijas zvao na telefon i počeo da mi preti, jer sam navodno pričao svakave gluposti o njemu i Anabeli. Ja sam mu lepo rekao da ništa od toga nisam rekao, čak sam u poslednjoj izjavi rekao da im želim sve najbolje. Rekao sam mu da je najbolje da se nađemo, jer ne želim da se svađamo zbog laži i neistine - započeo je svoju priču Gagi Đogani, a zatim i opisao trenutak kada je Andrej došao ispred njegove zgrade.

- Ja sam sedeo sa devojkom ispred zgrade kada se on pojavio sa još četiri drugara. Čim je izašao iz automobila videlo se da je bio pod gasom i da je kontuzovan. Počeo je da mi preti, a mojoj devojci je rekao „J****e te crnci! Gu**će te svi!“. On je zatim skinuo majicu i rekao mi „Hajde da se bijemo“, što ja nisam hteo, već sam imao nameru da sve rešimo kao ljudi. Atijas me je udario u grudi, to me je jako zabolelo, a kada sam pao na zemlju dva puta me je udario u glavu. Ja sam mu tražio dokaz da sam ikada pljuvao Anabelu i njega, a on taj dokaz naravno nije imao - ispričao nam je Gagi, vidno potrešen zbog cele situacije.

Andrej Atijas: Nije istina!
Kako je Gagi Đogani optužio Andreja Atijasa da ga je pretukao, kontaktirali smo i sa Anabelinim sadašnjim suprugom, koji tvrdi da nije došlo do sukoba.

Anabela Bukva sa bosanskim biznismenom Andrejom Atijasom

Demantuje Gagijeve navode: Andrej sa Anabelom | Foto: Nemanja Kostić

- Bože, to nije istina - izjavio je Andrej Atijas, za dnevni list „Alo!“, a na pitanje zašto bi Gagi Đogani ovako nešto izjavio odgovorio je:

- Ne znam, ja sam u Sarajevu, Anabela je ostala u Beogradu. Stvarno, ovo me malo i vređa, iskreno - kaže bosanski biznismen.

Poslednji komentari
  • Jovan Marković Vreme: 23.07.2013 11:57h

    Ovi više ne znaju kao da prave senzacije da bi udovoljili potrebi koju imaju da budu na naslovnim stranama tako da izmišljaju sve i svašta. Nije svako drvo bukva.

  • marinela Vreme: 23.07.2013 12:24h

    LICNO SAM VIDELA SVE SVOJIM OCIMA .... P[OZZZ ZA GAGIJA IMA NASU PODRSKU KAO I OD CITAVOG KOMSILUKA ... SA VIDIKOVACKOG VENCA ,,, GAGI UZ TEBE SMO .................. TUZNO JE OVO STO SE DESILO , A JOS JADNIJA JE GOSPODJA ATIJAS STA JE SEBI DOZVOLILA .... STIDI SE ,,,,POZZ MARINELA

  • boro Vreme: 23.07.2013 12:52h

    i neka je kad si šonja , ti muško , osjeci to što će ti . gdje su ti šake

  • posmatrac sa severa Vreme: 23.07.2013 15:11h

    Bas ce onakav dasa tebe da bije jaoooooooooooooo.Smisli decko nesto pametnije ili se podvuci pod suknjicu svoje devojke i cuti.

  • skakavac Vreme: 23.07.2013 17:43h

    Ovome treba osvezit secanje,nazovi bosanskom biznismenu a nadam se da mu nece ostat duzni Djogani nedaju na sebe...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP