Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZBOG NJE SVI RATUJU

Gej aktivisti započeli rat oko Jelene Karleuše!

Autor: Kurir | 15.10.2013 - 18:00:00h | Komentara: 5

Kako piše Kurir, gej aktivisti su javno počeli da se odriču Jelene Karleuše zbog njenih tviter napada na Seku Aleksić. Onima koji su joj ponosno dodeljivali epitet ikone i divili joj se, veoma je zasmetao način na koji već neko vreme piše o koleginici, posebno njeni niski udarci na račun dece...a nekada su je branili.

- S pljuvanjem Seke Aleksić Jelena Karleuša je dotakla dno... Pala je u mojim očima i jako sam razočaran - napisao je Predrag Azdejković, urednik Gej eho portala, na Fejsbuku, a potom  izjavio:

Predrag Azdejković

Predrag Azdejković | Foto: Željko Šafar

 - Mislim da njen rečnik nije adekvatan za nekog ko hoće da se predstavi kao diva. Suviše se nisko spušta i valja po blatu. Urednik gej magazina QT Dušan Maljković je bio Karleušin verni fan, a danas je žestoki kritičar.

- Nakon svih mojih pokušaja da odbranim Jelenu Karleušu od niza kulturfašističkih napada u prethodnim godinama, sada želim da kažem da je se, nakon izjava o Seki Aleksić, „zvanično odričem“, kao one koja je od subverzivnog elementa domaće političke/estradne scene, preispitujući sve - od homofobije do religioznih dogmi - sama postala ono što je nekoć kritikovala: ordinarna rasistička malograđanka.
Boban Stojanović, koji je oduvek važio za poštovaoca lika i dela Jelene Karleuše, ne slaže se sa izjavama koje su dali Azdejković i Maljković, dok je za Maljkovića rekao da je anonimno lice i da želi da se proslavi uz pomoć imena pevačice:

Boban Stojanović

Boban Stojanović

 - Ovakvim izjavama anonimna lica poput tog Maljkovića žele da postanu popularna. Džudi Garland je u crnom momentu svoje karijere pocepanih čarapa pevala u petorazrednim gej klubovima. Jelena ima zanimljiv momenat u svojoj karijeri, ali to ne znači da je dotakla dno. Ono što dive čini divama su padovi i spremnost da se ponovo ustane i pogleda ljudima u oči. A Jelena to može. Uvek ću biti uz nju jer je ona jedna od svega nekoliko javnih ličnosti koje 100% staju uz gej zajednicu - rekao je Stojanović za Pulsonline.


Povodom izjave Predraga i Dušana, oglasila se i Karleuša na Tviteru:
- Tolerancija je kada se boriš za prava homoseksualaca iako su najglasniji borci protiv tebe-upravo homoseksualci.
 
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 15.10.2013 18:19h

    "Мала, мала, мала група пед...., увек нам је вала сметала..."

  • nedjo Vreme: 15.10.2013 19:48h

    opet o jk kako god se okrenes

  • baka nena Vreme: 16.10.2013 10:56h

    Iako u sedmoj deceniji postacu tvoj fan,jer kada se na nekog sruci skoro cela estrada onih koji jos uvek misle da je Arkan ziv, pa se od straha uvlace udovici-drugarici druga sa Miljacke,onda znaci da je ta osoba vredna postovanja.Jelena, u mnostvu je uvek manje onih koji su hrabri,obrazovani i inteligentni.Zato, glavu gore i nastavi da prozivas sve one koji jos zive u 90tim godinama.Molim redakciju da pusti moj komentar.

  • Dare Vreme: 16.10.2013 18:58h

    Pa Baka Neno o cemu vi pricate? JK vam dodje ko Arkana, odredjuje ljudima koliko kilograma treba da imaju.Bolesno.

  • Stojke Vreme: 16.10.2013 19:00h

    Ovaj Stojanovic je sramota za gej populaciju. Opravdavati vredjanje drugih na osnovu njihovog izleda. A sta bi bilo da malo njega vredjamo sto je p.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP