Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IVAN:

Georgieva ću braniti i kada greši!

Autor: A. Veljković | 14.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Iako već duži period nije bio u dobrim odnosima sa medijima, voditelj Ivan Ivanović rešio je da zbog potpisivanja tri nove sezone njegove emisije na Televiziji “Prva” napravi neočekivan potez i da, za promenu, bude ljubazan prema sedmoj sili.

Štiti prijatelje:  Ivan Ivanović

Štiti prijatelje: Ivan Ivanović | Foto: Masanori Jošida

Tako je za “Alo!” pričao o tome gde je grešio i kako će uvek biti u ratu sa novinarima kada brani svoje prijatelje. Naime, Ivan nam je ispričao kako će Vladu Georgieva braniti uvek bez obzira na posledice.


- Postavljam se kao drveni advokat jer je Vlado moj prijatelj, a prijatelji su za mene svetinja i ne napuštam ih nikada. Znam da je on na globalnom nivou loš sa novinarima, ali uvek ću stati u njegovu zaštitu i podržati javno njegove odluke. Ja sam i sa Sinišom Mihajlovićem prijatelj i nikada nisam rekao ništa loše za reprezantaciju bez obzira na rezultat. Tako da Vladu uvek podržavam bez analize da li je u pravu ili nije, a privatno mu kažem. Javno nikada neću reći ništa loše - rekao nam je Ivanović, a onda obrazložio zašto je proteklog vikenda uradio parodiju na emisiju Lee Kiš sa kojom je već dugo u sukobu.

- Ja sam dao prostor predstavi “Revizor” i “Ateljeu 212” jer ti ljudi ne žele da idu u emisiju gde može da stane toliko gostiju, a jedini način je da ja napravim jedno nedeljno popodne. Uspešno sam obavio parodiju na Leu Kiš i mislim da je to prošlo kako treba. Meni je strašno smešno da pevači pevaju svoje pesme između ogromnih kutija sa lekovima i zaista ne znam kome je to zanimljivo - prokometarisao je Ivan.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 14.06.2013 11:46h

    lepo se zezao na racun lee kish.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP