Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KANTAUTOR POBESNEO

Georgievu uništili auto!

Autor: B. R. | 11.03.2015 - 08:30:00h | Komentara: 8

Kantautor Vlado Georgiev potpuno je pobesneo kada je juče video na šta liči njegov auto, koji je prethodne noći ostavio na parkingu ispred stana.

Udarili mu  na džep: Vlado  Georgiev

Udarili mu na džep: Vlado Georgiev | Foto: Dejan Živančević

Očigledno je da se pevač nekom grdno zamerio, a da je za to platio njegov auto, koji su izgrebali i time pevaču naneli veliku materijalnu štetu. On će morati kompletno da zameni i prefarba delove koji su uništeni.


- Veliki pozdrav i sve najbolje toj ljudskoj veličini koja mi je slomila znak i izgrebala haubu ključevima. Aplauz - bilo je sve što je Vlado prokomentarisao.

On čak ni ne sumnja koji vandal bi ovako nešto mogao da uradi, dok ga prijatelji zadirkuju da je u pitanju neka od devojaka kojoj je slomio srce. Na svu sreću, onaj ko se nameračio na pevačev automobil nije uništio ceo auto jer ga je u tome omeo neko od prolaznika.
Poslednji komentari
  • Ladna Voda Vreme: 11.03.2015 09:45h

    Imas kasko i svakako je sponzorski, znas gdje zivis brate pa se navikni. I obican svijet fasuje vandalizme a kamoli neko poznat...

  • Baba zvaka Vreme: 11.03.2015 13:04h

    Vest nije tacna , Kola je ostavio u Sarajevskoj ulici tako da dva dana niko nije mogao da prodje trotoarom . pa u nemogucnosti ljudi da prodju su mu gazili i po naubi . A ljudska velicina treba da se zapita kako su majke sa decom prolazile pored bahato parkiranih kola koja su tu stajala od nedelje pa sve do utorka. Pitam se zasto komunalna policija nije radila svoj posao i pozvala pauk servis.

  • vitez Vreme: 11.03.2015 13:46h

    Tako to biva kada dođu divlji i oteraju pitome. Bahatost i bezobrazluk ovoga "gospodina" poznata je mnogima ali mu slični njemu drže leđa.

  • Beograđanka Vreme: 11.03.2015 15:38h

    Moguće da je nadaleko poznata malograđanština i snobizam pojedinih mojih sugrađana koji nekog patološki mrze samo zato što je iz malog grada i sve u životu postigao sopstveni trudom i zalaganjem!Vas sam zapamtila s ovih portala po neopravdanoj i bezočnoj mržnji prema Vladi i ljudima koji nisu iz prestonice!Vlado jeste gospodin i vrhunski pevač!Toliko je bezobrazan da uvek kulturno popriča s ljudima i pomogne onima koji su u nevolji!Zamislite bahatosti!

  • Djole Vreme: 11.03.2015 15:46h

    koliko puta si se odvalio od alkohola,seo u svoj automobil, i pritom ostetio druga vozila dok si ulazio i izlazio sa parkinga. Ne bi me cudilo da si sam sebi ostetio auto

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP