Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPLITSKI KANTAUTOR DOVODI GOSTA

Gibonni sa Stiv Stivensom u Areni!

Autor: Ekipa Alo! | 18.10.2013 - 08:34:00h | Komentara: 0

Legendarni gitarista Bili Ajdola i Majk Džeksona biće specijalni gost na koncertu Gibonnija u Beogradu!

Gibonni

Gibonni kao specijalnog gosta 25. oktobra u Arenu dovodi jednog od najoriginalnijih gitarista današnjice - Stiva Stivensa! Stivens već trideset godina suvereno vlada svetskom rok scenom, a beogradska publika imaće jedinstvenu priliku da ga čuje i vidi u drugačijem izdanju – rame uz rame sa Gibonnijem!

Stive Stivens je svetskoj javnosti najpoznatiji kao gitarista i saradnik legendarnog Bili Ajdola. Spisak poznatih sa kojima je sarađivao je impresivan, a izdvaja se njegovo pojavljivanje sa Majkl Džeksonom na pesmi “Dirty Diana” i saradnja sa pevačem sastava Mötley Crüe Vins Nilom. Stivens je pravio muziku za filmove “Matrix Reloaded”, “Speed” i mnoge druge, a najprestižniju “Gremi” nagradu dobio je za čuvenu temu iz filma “Top Gun”.

Povodom predstojećeg koncerta splitskog kantautora Gibonnija u beogradskoj Areni, Stive Stivens je izjavio:”Veliki sam poštavalac muzike koju stvara Gibonni, stvarno se radujem što ću imati priliku da nastupam sa njim! Takođe, drago mi je što ću ponovo videti Beograd i uživati u njegovim čarima nekoliko dana.”

Ranije je najavljeno da će kao specijalni gosti na Gibonnijevom koncertu u beogradskoj Kombank Areni 25. oktobra nastupiti harizmatični umetnik Damir Urban, čuveni makedonski gitarista Vlatko Stefanovski, pevačica Maja Azucena i svetski cenjen Londonski Gospel Hor!

Stiv Stivenson

Stiv Stivenson je dobro poznat srpskoj publici.

Očekuje se neponovljivi višesatni koncertni spektakl za pamćenje u okviru koga će splitski kanautor publiku provesti kroz svoje brojne legendarne hitove poput “Libar”, “Žeđam”, “Mirakul”, “Toleranca” i nove pesme sa aktuelnog albuma „20 Century Man”.
Do prvog velikog Gibonnijevog koncerta u Beogradu je ostalo nedelju dana i izvesno je da će sve ulaznice biti rasprodate
Ulazi u Kombank Arenu biće otvoreni već od 19:00 časova, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima, kao i da sa sobom ne nose upaljače, kišobrane i druge predmete kojima bi mogla biti ugrožena bezbednost.

Preostale ulaznice za koncert Gibonnija u Kombank Areni mogu da se nabave na prodajnim mestima Gigs Tix, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mestima kao i preko sajtova www.gigstix.com, www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ulaznice se prodaju po cenama od 2490 dinara za parter, 3490 za Fan Pit, 3.690 za nivo 200 Premium, 2.990 za nivo 200, 2.490,00 za nivo 400 I kategorija, 2.190 za Nivo 400 II kategorije i 9.990,00 za lože.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP