Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JAŠARSPAHIĆ I PRIJEVIĆEVA RASKINULI

Gile ostavio Aleksandru!

Autor: S. Arsić | 24.10.2013 - 20:53:00h | Komentara: 9

Da ono što se jednom rastavi teško se ponovo sastavlja, očigledno su shvatile i mlade zvezde “Granda” Amar Jašarspahić i Aleksandra Prijović, koji su nakon nekoliko raskida i mirenja stavili tačku na svoj ljubavni odnos. I dok sada snimaju duetsku pesmu, pobednik poslednje sezone “Zvezde Granda” uživa u ljubavi sa novom devojkom, a Prijovićevu gleda kao drugaricu.

- Amar i Aleksandra su se nekoliko puta rastajali i mirili, a onda su shvatili da je ipak najbolje da ne budu zajedno. Njih dvoje su se zbližili još dok je trajalo takmičenje i verovali su da će opstati zajedno. Međutim, postojale su razlike među njima koje su nekoliko puta pokaušali da prevaziđu, ali to očigledno nije uspelo. Nakon što su pre nekoliko meseci stavili tačku na svoj ljubavni odnos i počeli se ponašaju kao drugari, sve je mnogo bolje. Amar je našao novu devojku, sa kojom je već dva meseca u vezi i trenutno mu je mnogo lepo - izjavio je za “Alo!” izvor blizak pevaču i dodao da Aleksandra i Amar uskoro snimaju duet.

Amar i Aleksandra

Amar i Aleksandra

 
- Bez obzira na to što su oboje mladi, jako su se zrelo postavili u ovoj situaciji i nisu dozvolili da njihove emocije utiču na posao. Njih dvoje snimaju duetsku pesmu i verujte mi da to rade na najprofesionalniji način. Mislim da su shvatili da im je mnogo bolje da budu drugovi, a Aleksandra uopšte nije ljubomorna na njegovu novu devojku, čak joj je i draga - dodao je izvor blizak „Grandovom“ pevaču.
U nameri da potvrdimo ove informacije kontaktirali smo sa pobednikom poslednje sezone “Zvezde Granda”, koji je potvrdio da sada uživa u ljubavi sa novom devojkom.
 
- Imam devojku sa kojom uživam. Aleksandra i ja smo kolege, poštujem je, imamo sada duet koji se nadam da ću publika lepo prihvatiti i to je to. Moja devojka ne voli da se slika i medijiski eksponira i ja ću to poštovati - izjavio je Amar Jašarspahić.
Podsećanja radi, Amar i Aleksandra su svoju vezu započeli još dok je trajalo takmičenje „Zvezde Granda“, a Jašarspahić je svojevremeno pričao da će se koleginicom i oženiti.
Poslednji komentari
  • Zvečarka Vreme: 24.10.2013 21:02h

    Neka je ostavio.Tako joj i treba,kada se uhvatila sa ovim budlogom.dva grama mozga ona nema!!!

  • MC Vreme: 24.10.2013 21:15h

    Ko su ovi ljudi?

  • nedjo Vreme: 24.10.2013 21:40h

    dugo i trajalo

  • Ana-- Vreme: 25.10.2013 05:03h

    Muslimani drže do svoje vere i nikad ne bi oženili srpkinju! A od srba i srpkinja i Bog digo ruke, srpkinjama vera nebitna! Vrlo važno što se rastali, mladi su ima vremena ali verujte da to nikog ne zanima!

  • istina Vreme: 25.10.2013 06:04h

    On je iz takve sredine gde se ne dozvoljava devojka druge veroispovesti,nisam nacionalista ali to je pravi razlog.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP