Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTKRIVAMO DEO SCENARIJA URNEBESNE KOMEDIJE

Glumci se bogate preko Seke Aleksić

Autor: D. T. | 18.12.2014 - 08:00:00h | Komentara: 0

Novo filmsko ostvarenje u kojem će folk zvezda Seka zaigrati sa Sergejom Trifunovićem, Tarikom Filipovićem i Sulejmanom Memom Heljevcem zove se „Milioner u koži siromaha“, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.

Seka Aleksić

Seka Aleksić | Foto: Miloš Perić

- Sergej Trifunović, Tarik Filipović i Sulejman Haljevac Memo, bosanski slikar i pobednik četvrte sezone rijaliti šoua „Farma“, tri su menadžera koji preko noći pokušavaju da postanu milioneri. Urnebesna komedija prati Sergeja, Tarika i Meme, koji žive u tri različite republike. Jedan je u Srbiji, drugi u Hrvatskoj, dok ih iz Sarajeva zove treći sa idejom kako da zarade milione.

Međutim, sva trojica su zapravo dekintirani i nemaju novca za osnovne potrebe. Tako se oni nalaze jedne subote na kafi i kuju plan da u ponedeljak budu milioneri, i to preko Sekinih leđa, jer će joj ugovoriti astronomske honorare koje će podeliti međusobno, dok će njoj dati samo mali deo. Ali dok tako kuju plan, stvarnost je sasvim drugačija, jer njih trojica nemaju čime da plate kafu.
U moru komičnih scena, priča se razvija u pravcu rijaliti šoua, muzike i svega onog čime nas bombardiraju mediji. Deo filma odvija se i u vrtiću, u kojem sva deca maštaju kako će biti poznati i slavni milioneri, dok niko ne razmišlja o tome da postane naučnik ili nobelovac - otkriva naš izvor i nastavlja:
- Scenarista Enver Puška planira da zajedno sa doajenom jugoslovenske kinematografije Božidarom Božom Nikolićem početkom sledeće godine počne sa snimanjem na lokacijama u Sarajevu, Trogiru i Beogradu. Puška će se odmah posle novogodišnjih praznika naći sa glavnom junakinjom Sekom Aleksić, sa kojom će zajedno preći scenario. S obrirom na to da se Seka već okušala na velikom platnu u trećem nastavku filma „Mi nismo anđeli“ Srđana Dragojevića, u kojem je glumila pevačicu Smokvicu, veoma je raspoložena za novi humoristički angažman.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP