Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POČELA NAJVEĆA ŽURKA NA BALKANU

Goblini otvorili 15. Egzit!

Autor: Beta | 09.07.2015 - 23:00:00h | Komentara: 0

Bend Goblini prvi je bend koji je izašao pred publiku na glavnoj bini (Main Stage) ovogodišnjeg 15. Egzit festival, čime je i zvanično otvorena četvorodnevna žurka u Novom Sadu!

Goblini Egzit

Goblini na glavnoj bini | Foto: Robert Getel

Pevač Goblina Branko Golubović Golub pozdravio je brojnu publiku, njegove verne fanove, i poručio da će ovo biti jedan od najboljih Egzita do sada, s obzirom na sjajan rok program i gostovanje benda Motorhed.

Goblini šutka Egzit

Stara dobra i pomalo zaboravljena šutka | Foto: Robert Getel

“Biće ovo kratka svirka, ne baš onako kako su naši fanovi navikli, ali smo koncepcijski odlučili da izađemo na binu i da svih 45 minuta sviramo najjače i najbolje što možemo. Novi Sad je uvek bio naš omiljeni grad za svirke, pa ćemo i ovog puta dati sve od sebe”, rekao je Golub za O radio iz Novog Sada pred sam izlazak na binu.

Egzit

Detaljan pretres na ulazu | Foto: Robert Getel

Portparolka Egzita Jelena Galetin rekla je za agenciju Beta da organizatori ove godine očekuju jedan od najposećenijih festival do sada, s obzirom da je, prema dosadašnjim informacijama, karte kupilo više od 40.000 ljudi.
Svirke su na vreme počele i na drugim binama, na Fjužn (Fusion) bini su publiku odmah u 19 časova sačekali Bobo Knežević i Cotomasina, a na čuvenom rege “Pozitiv vajbrejsn stejdž” - zvuci rege muzike začuli su se takođe tačno u 19 sati.

Egzit

Svi putevi vode na Petrovaradinsku tvrđavu | Foto: Robert Getel

Kasnije večeras na elektronskoj Dance areni očekuju se nastup tri veoma popularna di-džeja i to Adama Bejera, Džozefa Kapriatija i Krisa Libinga. Osim muzike, publika na Egzitu moći će da poseti mnoge druge zanimljive događaje, kao što su karaoke stejdž, Sajlent disko, Zona za igrice, NVO sajam i razne kafiće i atrakcije.
Ovo je 15. izdanje Egzita, a nakon Novog Sada žurka će biti nastavljena na plaži Jaz u Bidvi u Crnoj Gori na morskom Si dens festivalu.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP