Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POČELA DA ŽIVI SA 18 GODINA MLAĐIM MUŠKARCEM

Goca Bjelica se uselila kod dečka!

Autor: A. R. | 30.08.2013 - 08:15:00h | Komentara: 3

Iako se u narodu kaže da ono što se jednom rastavi ne može ponovo da se sastavi, glumica Gordana Bjelica pokazala je da u njenom slučaju to ne važi, jer ne samo da se pomirila sa svojim 18 godina mlađim dečkom već je počela i da živi sa njim.

Prava ljubav ne broji godine niti kvadrate: Bjelica

Prava ljubav ne broji godine niti kvadrate: Bjelica | Foto: Mitar Mitrović

Iako je u junu izjavila da je raskinula sa svojim izabranikom, glumica se već početkom avgusta pomirila s njim i sa svojom ćerkom Teodorom se uselila u njegov stan.


- Goca se pomirila sa svojim dečkom početkom avgusta i sada im je zaista divno, čak se i doselila kod njega u stan u centru grada. Njih dvoje zaista lepo funkcionišu, iako je on 18 godina mlađi od nje. Njena ćerka Teodora je nekoliko dana boravila s njima u tom stanu, ali je onda otišla u inostranstvo zbog poslovnih obaveza. Njih dvoje imaju dosta poverenja jedno u drugo i shvatili su da im je lepo zajedno, a otkad su počeli da žive zajedno, u njihovom odnosu zaista cvetaju ruže - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak glumici.

U nameri da se uverimo u istinitost ove priče, kontaktirali smo sa Gocom, koja je potvrdila da živi sa dečkom, ali samo dok se ne preseli u novi stan.
- Jeste, istina je sve to što ste čuli. Jednog dana sam bila u frizerskom salonu i išao je spot Tine Tarner, a vlasnica salona je rekla da se Tina udala za divnog čoveka koji je 17 godina mlađi od nje. To me je mnogo obradovalo i ja sam došla i mom partneru rekla: „Šteta što nisi u svakom smislu stabilniji i da više razumeš medijske vode u kojima sam ja“.
On me je u čudu gledao, ali da, pomirili smo se. Ja živim kod njega u stanu, ali samo dok se ćerka i ja ne preselimo u drugi, a ona je sada u inostranstvu. Ja volim slobodu i nemam nameru da se udajem, a kažem, živim kod njega samo privremeno. Ja sam shvatila da mi je on pravi prijatelj i da zaslužuje moje poverenje i veoma mi je prijatno dok sam s njim - izjavila je Bjelica za dnevni list „Alo!“.
Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 30.08.2013 10:23h

    Ko je ova teta i zasto je vazno njeno muvanje sa balavcima?

  • stars Vreme: 30.08.2013 11:59h

    blago tom momku sad moze i cerku i mamu

  • Laza Vreme: 31.08.2013 11:52h

    Nemogu da verujem o cemu i kome vi pisete, ko je uopste doticna da se pise o njoj, glumica koja je nekad davno glumila u jednoj seriji, i koga zanima sto ona voli piletinu, i sto joj prolazi vreme,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP