Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKSI INTERVJU

Goca Božinovska otkrila svoja
intimna iskustva za "Alo!": Volim
da gledam u oči tokom seksa

Autor: Dragana Tripić | 07.08.2013 - 07:10:00h | Komentara: 14

Gordana Goca Božinovska (48), koja i danas važi za jednu od najseksepilnijh žena na našoj estradi, samo za „Alo!“ otvorila je dušu i priznala da je prvo seksualno iskustvo imala sa svojim bivšim suprugom Radetom Vučkovićem.

Goca Božinovska

Goca Božinovska | Foto: Zoran Lončarević

- Sa 18 godina sam došla u Beograd i pre toga nisam imala nikakvo seksualno iskustvo. Zaljubila sam se u Radeta i s njim sam izgubila nevinost. Ne sećam se kako je tačno bilo, ali znam da sam bila mlada i bez iskustva, a on nešto iskusniji od mene. Zajedno smo otkrivali čari vođenja ljubavi, a sudbina je odredila da se ubrzo venčamo i dobijemo dete - kaže iskusna farmerka, koja, kada su poze u pitanju, nema dilemu.


- Nije bitno da li je on odozgo ili ja, bitno mi je da ga tokom vođenja ljubavi gledam u oči. Tada se strast najviše vidi. Inače, za sve je najbitnija ljubav. Šijana sam beskrajno volela i s njim mi je sve odgovaralo, nismo birali ni mesto ni vreme - kaže folk zvezda, koja je probala vođenje ljubavi na neobičnim mestima, ali joj je krevet bio i ostao omiljen.

- Probala sam to i u prirodi, i u automobilu, u moru, u bazenu, ali mi je uvek nešto smetalo, žuljalo me. Krevet je ipak neprevaziđen - kaže Božinovska i dodaje da nije imala ni izbliza toliko partnera koliko mnogi misle.

Goca i Žabac

Goca i Žabac | Foto: D. Milenković

- Ne znam da vodim ljubav bez emocija. Bitno mi je da mi se najpre neko dopadne, da se zaljubim, pa tek onda dolazi seks. Nisam se mnogo puta zaljubljivala, pa ni spisak mojih partnera nije dug. Sigurno je mnogo kraći nego što se pretpostavlja, a tačan broj neću reći jer za mene moji muškarci nisu bili brojke - priča Goca, kojoj kod izbora partnera nije presudan fizički izgled.


- Najlepši od svih mojih partnera bio je moj pokojni suprug Zoran Šijan, ali ni kod njega fizički izgled nije bio presudan. Zaljubila u njegovu dušu, nežnost i ljubav koju mi je pružao, a ne u izgled. Tako je i sa svakim drugim muškarcem u mom životu - priča Božinovska.

Žabac je majstor u krevetu!


Kada je reč o Gocinom sadašnjem partneru Nebojši Tubiću Žapcu, Goca ima samo reči hvale.
- Moja ljubav sa Nebojšom traje već dugo i samim tim se odlično poznajemo i slažemo u krevetu. Ne bih volela previše da iznosim u javnost našu intimu, ali ću vam rado otkriti da je Žabac majstor u krevetu - uz osmeh kaže Božinovska.

Poslednji komentari
  • aleksa Vreme: 07.08.2013 07:20h

    Talog ...

  • Zdravko Vreme: 07.08.2013 08:40h

    Vidi Zapca pljunuti Ekrem,

  • seka Vreme: 07.08.2013 08:42h

    od vas postenih... strasna si bre, zar ti nisi moralna osoba koja u javnos ne iznosi takve stvari DOMACICE...ZABOLE NAS... ZA TVOJ SEX I ISKUSTVA ,da sigurno ih nisi imala na tone... ne seri vise i ne prosipaj lazni moral

  • Zorica Vreme: 07.08.2013 08:52h

    E pa ova zena nije normalna. Sve vreme prica kako je majka kako nece decu da bruka a iznosi kojekakve gluposti po novinama.

  • Andja Vreme: 07.08.2013 09:44h

    E sad idem da se ispovracam. I ti si neka "dama". Kravetino

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP