Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA MUKU MUČI SA ŠIJANOM

Goca Božinovska: Svaki čas teram sina da se testira na drogu!

Autor: Vesti Online | 24.06.2015 - 16:59:00h | Komentara: 4

Goca Božinovska priznaje da joj nije ni malo lako da izađe na kraj sa svojim sinom Mirkom Šijanom. Tako je nedavno s drugarima skakao sa mosta, a Goca je poludela od brige iako dobro zna da Mirku taj skok nije prvi, da je skakao bezbroj puta i da obožava opasne situacije.

„Šijan je znao da će biti ubijen i u poslednji čas je spasio Mirka“: Goca sa sinom i ćerkom Zoranom

Goca sa sinom Mirkom | Foto: Dušan Milenković

- Premrla sam od straha, po ko zna koji put. Skače kao majmun. Gde vidi visinu, on juri kao sumanut, da skoči i nikako ne može miran. Voli izazove i tu nema spasa, ni pomoći. Srlja u opasne situacije, obožava avanture. Često se pitam kako do sada nisam poludela od brige. Jednog dana ću svarno umreti od straha. Kad to deci kažem, oni samo odmahnu rukama i kažu: "Ma nećeš, ti si na tvog dedu, a on je živeo 114 godina!" - kaže Božinovska za "Vesti".

Pevačica kaže da je, uprkos svemu, ponosna na svoju decu.

- Posle Šijanove smrti borila sam se kroz život samo sa jednom mišlju - da Mirko i Zorana ne ostanu siročići, jer imaju samo mene. Ma, kroz pakao sam prošla. Živela sam po podrumima, gladovala, trpela, rintala, svašta doživljavala i preživljavala. Bezbroj puta sam rekla - ne daj bože nikom moju sudbinu. Samo ja znam kako mi je bilo. Ali, eto, izborila sam se. Deca su mi zdrava i prava, ponosna sam na njih. U ovo vreme, roditeljima je teško da izađu na kraj sa jednim detetom, a ja sam sama izgurala njih troje. Sad, što moj sin Mirko jednom godišnje napravi cirkus od kojeg ne mogu da se oporavim nedeljama, sve to ide u rok roditeljske službe. Pravi mladalačke gluposti, ali nije ni drogiran, ni lud.

Ne meša se u  odluke svoje dece:  Božinovska

Goca Božinovska | Foto: Zoran Lončarević

Božinovska tvrdi da Mirka ne mogu da smire ni sestre, a ni devojka.

- Zorana i Jelena gledaju i ćute, šta će drugo. Slabe su na brata i obožavaju ga do ludila. A, devojka? Ne bi njega smirila ni armija devojaka! Nisam mogla ni ja da smirim njegovog oca, pa ne mogu ni one njega. Otac ga je odmalena učio da bude neustrašiv, hrabar, pravdoljubiv. To mu je usadio, a tu su i geni protiv kojih se ne može. Naučio je da pliva gotovo čim je prohodao, tata mu je odmah kupio motor i nije ni čudo što je danas ovakav. Ćerke sam odgajila, a da nisam ni osetila. Sada smo sve tri pažnju usmerile na Mirka. A kod njega kad proradi adrenalin, nema sile koja će ga zaustaviti. Isti je kao što je bio njegov otac. Verovatno bi sve bilo drugačije da moja deca nisu rasla bez očeva. Svima bi nam život bio lakši.

Gocu pogađa što se njen sin katkad nađe u medijima zbog nekog svog nestašluka, ali ona tome ne može ništa.

- Pišu se o Mirku neistine, ali ipak ima i mnogo toga tačnog. Kad poludim, posle nekog Mirkovog cirkusa, kumim i molim novinare da ga ostave na miru, jer on nije javna ličnost, ali džaba. Ne mogu da kažem ništa loše o svom detetu, dobar je on. Koje bi dete bez pogovora pristalo da ga majka svaki čas testira na drogu, bez pogovora? On pristaje, a jedini komentar mu je da bacam pare bez veze. Čak ni ne puši, pa se svađamo zbog mojih cigareta - kaže Božinovska za "Vesti".

Poslednji komentari
  • tika Vreme: 24.06.2015 17:07h

    Lici na oca i da tesko je odgajati dvoje dece sam.

  • ana Vreme: 24.06.2015 18:32h

    tako se brine o deci

  • saj Vreme: 25.06.2015 06:38h

    kad bi radio u fabrici nedelju dana trecu smenu,,,taj ne bi pomislio da glumi nekog frajera....a ovako glumi samo budalu..

  • brane Vreme: 25.06.2015 08:28h

    otac lik iz crnih hronika a mama preteca starleta i pevacica,tesko da ce mali biti neki tesla,a po onome sto piste karijera mu je manje.vise izvesna...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP