Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZLEČENA

Goca Božinovska: Tri meseca sam bez alkohola!

Autor: Blic | 23.11.2014 - 17:00:00h | Komentara: 3

Pevačica koja nikad nije krila da je boem kaže da je okrenula novi list. Prestala je da poseže za čašicom i od tada se mnogo bolje oseća.

Bez komentara: Goca Božinovska

Goca Božinovska | Foto: Rajko Ristić

Goca Božinovska (49) stavila je tačku na svoj najveći porok i slabost - alkohol. Sreli smo je na snimanju novogodišnjeg programa za jednu TV stanicu. Kolege, naviknute na njen veseo karakter, neprestano su je pozivale da nazdrave, ali se pevačica nije dala. Sve do jednog ih je odbila.


- Već tri meseca nisam okusila ni kap alkohola. Samo sam prestala, i osećam se mnogo bolje. Volela sam da popijem kad se skupi društvo, kad izađemo negde, ali sad više ne. A dok sam bila mlađa, to je bilo i češće - bez dlake na jeziku priča Goca.

U to smo mogli da se uverimo i tokom njenog učešća u jednom rialitiju, gde su je često optuživali da voli da posegne za čašicom.

- Pa, šta ćeš, živ sam čovek, traži duša. Ali sa tim sam prestala skroz. Iskreno, sada sam malo bolesna, pa pijem i antibiotike, ali svakako ne bih popila. Ne vredi, moram da pazim na zdravlje - ispričala je Goca za „Blic“.

Osim alkohola, ova žena koja i na pragu pedesete godine važi za jednu od najlepših na domaćoj estradi, a na pitanje o ljubavnom životu kaže:

- Imam jednog muškarca i jednog kera. U stvari, imam dva psa. Taj muškarac je moj sin Mirko i jako sam ponosna na njega, završava prvu godinu fakulteta. Zorana završava fakultet, a Jelena je već svoj čovek, formirana žena. Ne mešam im se u život - kaže Goca.

Trenutno nema partnera, ali, kako kaže, i dalje ne odustaje od muškog roda.
- I dalje obožavam muškarce, ma mnogo ih volim. Nikad mi se neće zgaditi.
Poslednji komentari
  • VECA Vreme: 23.11.2014 18:52h

    Daj Boze jako je ruzno bilo gledati te polupijane zene, hocu reci nikad trezne u Farmi,prosto jako je odvraatno da bas ni jedna nije bila bar nekoliko puta pijana kao cuskija sto kaze nas narod. Bilo bi dobro da uspe zbog dece koja se obicno div majci, a narocito kad se sama hvali kako je uspesna i tako pijana.

  • Teodora Vreme: 23.11.2014 19:10h

    'Ajde? I još funkcioniše.Na šta? Dobro, hajde sad , kad narod već dbrojava dane bez alkohola, da saznamo im koliko je dana bez nekih drugih stvari, seksa na primer, pa da zajedno odbrojavamo, da se divimo i skrećemo pažnju sa egzistencijalnih stvari na ovakve budalaštine plusveta.

  • robi Vreme: 24.11.2014 07:50h

    i ova teska pijandura???i sta sad treba da se divimo njenom priznanju????dno dna. ova zena

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP