Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SMETA JOJ DUDIĆEVO PONAŠANJE

Goca brani Šabanu da viđa Hasana!

Autor: Sanja Arsić | 08.04.2015 - 20:00:00h | Komentara: 1

Gordana, supruga pevačke legende Šabana Šaulića, tražila je od njega da prestane da se druži sa bratom Hasanom Dudićem jer loše utiče na njega. Ona je, kako saznajemo, besna jer misli da bivši bokser stoji iza viđanja njenog supruga sa mladom pevačicom Ivonom Negovanović Cucom, sa kojom se Hasan družio u rijalitiju.

Ženina reč je  poslednja: Goca i Šaban

Ženina reč je poslednja: Goca i Šaban | Foto: Goran Srdanov

- Pre nego što je Hasan zbog problema sa leđima izašao iz rijalitija „Parovi“, Goca je posle mnogo vremena ozbiljno razgovarala sa Šabanom i rekla mu da joj smeta što se toliko druži sa Dudićem. Ona smatra da Hasan loše utiče na Šabana i da su čitava medijska buka i skandali počeli od trenutka njihovog svakodnevnog viđanja.

Tražila mu je da prestane da ga viđa i zato što je Hasan bio dobar sa Cucom u „Parovima“, iako je obećao da će u rijalitiju izneti sve što o njoj zna - kaže naš izvor blizak porodici Šaulić.

Samo se družio sa Cucom: Hasan Dudić

Samo se družio sa Cucom: Hasan Dudić | Foto: Rajko Ristić

 
Kada smo pozvali Dudića da ga zamolimo za komentar Gocine odluke, rekao nam je da ne zna ništa o tome, a da se sa Šabanom nije video otkad je izašao iz rijalitija.
- Gocu nikada ne zovem, niti se čujem s njom. Poštujem je kao ženu mog brata i to je to. Nikada ne idem kod njih, osim kada me pozovu na slavu, uglavnom se Šaban i ja viđamo u gradu. Sa njim se nisam video jer je na putu, ali smo se čuli i zadovoljan je kako sam se ponašao u „Parovima“. Valjda ćemo se videti kada se vrati. Cucu nisam napadao iz profesionalnih razloga, ali da sam progovorio, svašta bi bilo - brani se Hasan.

Zbog Cuce se Šaulići svađaju

Zbog Cuce se Šaulići svađaju


S druge strane, Goca nije želela da komentariše naša saznanja, pa nam je i pre nego što je čula pitanje jasno poručila da nema potrebe da je zovemo za bilo koju izjavu, već da sve pitamo Šabana. Ipak, kada smo joj objasnili da je ona akter priče, kratko je rekla:
- Hasan je njegov brat i ja nemam šta tu da se mešam.

Hasan i Šaban godinama nerazdvojni


Da su braća nerazdvojna, svedoče mnogobrojna javna okupljanja na koja dolaze zajedno. Čak i kada Šaban i Goca idu na neki prijem, pevač često pozove Hasana da im se pridruži. Jedan drugome su uvek bili najveći oslonac, Hasan je žustro branio brata kada su se u medijima pojavile informacije o njegovom neverstvu, dok se Šaulić od Dudića nije odvajao kada je bivši bokser bio operisan.

Poslednji komentari
  • miko Vreme: 09.04.2015 09:21h

    Goca je u pravu,Hasan jedno priča drugo radi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP