Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SAPUNICA SE NASTAVLJA

Goca i Ivan- od ljubavi do propasti!

Autor: Blic | 21.08.2013 - 20:25:00h | Komentara: 5

Goca Tržan nije bila srećna u braku s Ivanom. Uvek je htela još, htela je više - priča za „Blic“ blizak prijatelj Ivana Marinkovića otkrivajući detalje veze od trenutka kada su se upoznali pa do razvoda braka čijem burnom epilogu upravo prisustvujemo.

 Njih dvoje su upoznali prvi put pre 10-15 godina, igrom slučaja, u nekom kozmetičkom salonu, kod njegove drugarice. To je bilo samo ruka ruci i na tome se završilo. Međutim, pre nekih šest godina su se opet sreli u jednom kafiću na Vračaru. Ivan je bio sa svojom ekipom, a ona sa svojom. U jednom trenutku, Ivanova drugarica je prišla Goci sa pričom da je on njen najveći fan i da bi voleo da je upozna. Mislim da je hteo u zemlju da propadne, iako je obožavao njenu muziku. Ona se nije setila da su se već upoznali, ali te večeri su se zasedeli uz piće i baš se raspričali - seća se Ivanov drug.

Bivši supružnici: Goca Tržan i Ivan Marinković

Bivši supružnici: Goca Tržan i Ivan Marinković | Foto: Nenad Milošević

-On dodaje da je prvi korak načinila pevačica. Otišla je kod devojke u čijem su se salonu upoznali i tražila Ivanov broj... posle šest meseci su bili u braku. Iako je u početku sve ličilo na idilu, Goca je počela da biva nezadovoljna posle izvesnog vremena. Nije živela onako kako je navikla, jer je zbog rođenja ćerkice i porodičnih obaveza karijeru zapostavila, a samim tim i priliv novca je smanjen.. Ona je tada živela životom prosečne srpske domaćice. Živeli su sa možda 600 evra mesečno. Njoj su se tezge drastično

smanjile, tako da od njenog posla nije bilo neke zarade. Realno, za tadašnje uslove, oni su dobro živeli, ali Goca je navikla na život na visokoj nozi. Išli su na pijacu, kupovali automobile preko oglasa, izvodili Lenu u šetnju. Bilo je i teških situacija kada su pozajmljivali novac od njenih roditelja, na primer - seća se naš sagovornik. Ivanov prijatelj kaže da Ivan Gocu nikada nije želeo da udalji od estrade, ali da je ona bila ubeđena da joj je karijera završena, što je samo pojačavalo njeno nezadovoljstvo.

-Ona se u jednom trenutku uplašila za svoj karijeru, koja je bila na zalasku tada, i ozbiljno je razmišljala da počne da se
profesionalno bavi šminkanjem, a Ivan se čak bavio i ugostiteljstvom pre fijaska njihovog braka, ali to je propalo - iskren je naš izvor. On dodaje da je sve krenulo naopako kad je Goca otišla u “Survivor“.Smršala je, opet postala aktuelna i njihov brak je polako počeo da se raspada, da bi se danas njih dvoje pljuvali preko novina - završava priču Ivanov prijatelj.
Poslednji komentari
  • Tamara Pavlović Vreme: 21.08.2013 21:19h

    Mi žene sa Borče predlažemo Tržan Gordani da u ovom sukobu sa nekadašnjim suprugom angažuje agenciju Protecta sa Voždovca, koja je ranije bila na Pašinom brdu, pa na Čuburi. Gazda je Trivan Dragan, čovek koji ima iskustva sa preljubnicima, jer finansira tv emsiju preljubnici sa Karamela bombonama na tv pink kod onog Mitrovića. Samo Trivan i njegova pajser brogada spasavaju Tržanku od ovih gadnih ljudi. Mnoge ugrožene žene spasio je doktor Trivan uspešno za pare. U Trivanu je spas.

  • cikadanile Vreme: 21.08.2013 22:58h

    Molim vas pustite vodu da g.... odu ima mi i vecih problema.

  • jasna Vreme: 21.08.2013 23:52h

    ispravka: prosecna srpska domacica, na zalost, ne raspolaze sa 600 evra mesecno

  • Melanija Nićiforović Vreme: 22.08.2013 10:17h

    Ne slažemo se sa ovde prisutnom Tamarom Pavlović i sa njenim udruženjem "Spas sa nama" iz Borče kod Doma zdravlja Dunavski venac. Tamara Pavlović reklamira porodicu Trivan za pare. Ne može Gordani Tržan pomoći Trivan Dragan sa svojom agencijom Protecta i sa svojom ženom Jelenom Trivan narodnom posalnicom. To može samo sud. Trivan je nasilan i ako ga angažuje Tržanka, onda će raditi njegova pajser brigada. Mi smo protiv nasilja. Neka idu na sud, pa neka sud odluči ko je u pravu. Možda Trivan ima veze na sudu, pa ako ga Tržanaka angažuje, neka Trivan povuče svoje veze po sudu u korist Tržanke. Samo sud Tržanku spasava. Kakav Trivan, on ni sebe ne može da spasi.

  • maxi Vreme: 21.09.2013 12:23h

    Pa naravno. Dok je licila na nista jedna mala debela ond joj je on bio dobar. Cim se opet malo uljudila vise joj naravno nije bio dobar, hocu reci odgovarao . Zalosno je kad se covek pokondiri. A i iskreno nije neka zenska, a o dami i da nepricam

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP