Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GOTOVO?

Goca i Šaban se razvode zbog Cuce!

Autor: svet | 17.10.2014 - 21:30:00h | Komentara: 4

Kako saznajemo, Goca Šaulić zbog ovoga je odlučila da napusti svog supruga Šabana jer ne želi više da trpi javno ponižavanje.

Nasmejani i srećni:  Goca i Šaban

Goca i Šaban | Foto: Miloš Perić

- Bila je frka, napali su onog čoveka koji je bio sa Šabanom. To je Šabanove sestre Sarajke sin… Naje*ao je čovek, svi su na njega napali, a on je dobar. Mihajlo i svi živi su pretili mučeniku, mada je on jak dečko. Prekoravali su ga da neće više nikad da ga vide. On se pravdao da ne zna ko je Cuca, iako on nju baš voli - priča naš izvor, i dodaje da novi dokazi koji potvrđuju priču da se Cuca i Šaban i dalje viđaju mogu da budu prekretnica u Šabanovom odnosu sa suprugom Gordanom.
Poslednji komentari
  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 18.10.2014 18:21h

    Izgleda da ja imam najviše komentara u Vašem listu, pa i ovog puta, nemogu a da ne prokomentarišem GLUPOST nesuđ. kralja narodne muzike, ponekad otpeva i poneki šund, ali je u principu uglavnom narodnjak. Elem ovo što radi u sedmoj deceniji života, nazvao sam glupost, međutim to je i više od toga, osramotio je ne prvo sebe, već zlanu ćerkicu Ildu, sina Mihajla ( neznam dali još ima dece) svoju da kažem rođenu suprugu, bez koje siguran sam ne bi bio danas to što jeste. Da li mu je čavka iskljucala mozak, ili ga je toliko ta izvesna Cuca opčinila, da ne vidi dalje od nosa. E MOJ ŠABANE (ako pročitaš ovo) koju perspektivu imaš ti sa njom, dokle... da li si malo dublje razmišljao o tome, i ja imam 62 matori smo mi za to. PA TI SAVETUJEM(ako već nije kasno) VRATI SE SVOJOJ GOCI, DOŽIVI I PROŽIVI MIRNU STAROST- budi srpski domaćin, porodični čovek... NE LUDUJ U TIM GODINAMA , nisi ti od onih... i njemu sličnih. ZATO PAMET U GLAVU, možda ti Goca i oprosti,ovo tvoje ludovane...

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 18.10.2014 18:30h

    Nastavak komentara: .....ali prvo moraš da se spustiš na zemlju, PROTRESEŠ GLAVOM I UĐEŠ U REALNOST.

  • mujo Vreme: 18.10.2014 21:24h

    kralj je kralj

  • sali Vreme: 18.10.2014 23:59h

    Ostavite vise coveka na miru! Toliki varaju zene a samo nega razapinjete! Vidite kako je jadan, zena bez profesije trosi sve pare koje on sam zaradjuje na luksuz a njega prognala u neku kolibu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP