Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATA PEVAČICA ODUŠEVILA ŽIRI TLZP

Goca kravatom napravila „alatku”!

Autor: A. R. | 15.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nakon mnogobrojnih imitacija muškaraca u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, Goca Tržan je očigledno toliko ušla u lik jače polovine da je ove subote došla na ideju da u pantalone ubaci kravatu i tako napravi mušku “alatku” i što bolje dočara Nenada Kneževića Kneza na sceni. Iako je Tržanova oduševila žiri, u sinoćnoj epizodi pobedila je Sara Jovanović, koja se našla u ulozi Keti Peri.

Dobro se  snašla u ulozi  muškarca:  Goca Tržan

Dobro se snašla u ulozi muškarca: Goca Tržan

Dok je Knez bio oduševljen Gocinim izvođenjem pesme “Da l’ si ikada mene voljela”, specijalni gost u žiriju Haris Džinović je u šaljivom tonu rekao da je ona u svemu uspela da skine pevača.


- O tvom pevanju ne treba uopšte govoriti, teško je prilagoditi ženski glas muškom u imitaciji, ti si u tome uspela, svaka čast i pohvalio bih kostim i detalje koje je dočarala - rekao je Haris, dok se Ivan Ivanović našalio na pevačicinu visinu.

Spremna na sve: Snežana Babić

Spremna na sve: Snežana Babić

- Pa ti si kao magija. Knez je bio toliki verovatno u petom osnovne. Izuzetna imitacija, Goco, glas, pokreti ruku, sve - dodao je Ivanović.


- Sjajno si nas zabavila, i svim detaljima - rekla je Katarina aludirajući na kravatu koju je Goca iz štosa stavila u pantalone. Sari Jovanović je pobedu donela imitacija Keti Peri, u kojoj je u originalu iskopirala pevačicin nastup sa ovogodišnje dodele “MTV EMA” nagrada u Amsterdamu, tokom kojeg je Keti visila nekoliko metara iznad bine obmotana šarenim trakama. Najviše komentara izazvao je nastup Skaj Viklera kao Željka Šašića i samog Željka Šašića kao Cece Ražnatović, koji su izveli pesmu “Ko na grani jabuka”.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP