Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LETEĆE RIBE I TAKO TO

Goca najavila svadbu: Venčanje će biti kao iz Kustinih filmova!

Autor: novosti.rs | 24.02.2014 - 15:00:00h | Komentara: 0

Goca Tržan u poslednje vreme ne staje! Mada je nedavno operisala cistu ispod oka, brzo je nastavila sa poslovnim aktivnostima. Kaže nam da je to bila rutinska intervencija i da se sada dobro oseća. U muzičkom studiju Vlade Georgieva, pevačica ovih dana snima pesme za novi studijski album. S obzirom na to da ju je nedavno zaprosio 14 godina mlađi dečko Raša Novaković, učesnicu muzičkog šoua “Tvoje lice zvuči poznato” ne deli mnogo ni od “ludog kamena”.

Raša i Goca

Raša i Goca

 - Još nismo odlučili kada će biti venčanje - kaže nam Goca Tržan, koja iz braka sa bivšim učesnikom “Farme” Ivanom Marinkovićem ima sedmogodišnju ćerku Lenu. - Samo smo pričali na tu temu, ali nemamo konkretan plan. Udaja mi u ovom trenutku nije prioritet, ima mnogo važnijih stvari od toga, a jedna od njih je rešavanje stambenog pitanja. Raša i ja nameravamo da kupimo kuću. Najvažnije je da se u naše planove uklopi Lena, koja u septembru polazi u školu, pa još nismo doneli konačnu odluku o preseljenju, odnosno kada će to tačno biti.

Dakle, hoće li uskoro biti svadbe?
- Može da se dogodi da bude samo venčanje i ručak za najbliže. Ukoliko, ipak, odlučimo da napravimo veliku svadbu, zamišljam da to bude kao u filmovima Emira Kusturice. To znači, prase na stolu sa jabukom i da ja kao mlada budem u centru pažnje.
Kakva će se muzika slušati?
- Volela bih da to bude muzika iz sedamdesetih i osamdesetih godina. Nikako ovo što se danas svira i peva na svadbama. Muka mi je od kojekakvih bendova kojih ima napretek. Nekad mi dosadi i ovo što ja pevam. Uželela sam se neke drugačije muzike.
Najavili ste i izlazak novog albuma?
- Planiram da objavim disk sa hitovima koje sam snimala poslednje dve-tri godine, među kojima su numere “Voleo si skota”, “Strašilo” i “Volim do kraja”. Mislim da bi bilo dobro da sve te pesme stavim na jedan disk, plus dve potpuno nove kompozicije “Gluve usne” i “Ničija”. To su prave ženske pesme, autobiografske, i sigurna sam da će se dopasti publici.
Ali, naziv pesme “Ničija” nikako ne odgovara vašem emotivnom statusu...
- Volim da kažem da sam ničija i uvek samo svoja!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP