Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KATEGORIČNA

Goca: Nemam ništa protiv Seve, ali zašto Ćetković nema šou u Hrvatskoj?

Autor: Svet&Style | 22.10.2013 - 10:00:00h | Komentara: 1

Goca Tržan smatra da bi pevači iz Srbije trebalo da imaju isti tretman u medijima u Hrvatskoj, isto kao što se hrvatski izvođači tretiraju u Srbiji.

Dobra glumica: Goca Tržan

Nije fer: Goca Tržan | Foto: N. Marković

U šou-programu Tvoje lice zvuči poznato, pevačice Goca Tržan i Severina Vučković našle su se oči u oči. Goca je imitirala Dženifer Lopez, dok je Severina bila u žiriju.

Mnogi su očekivali da će, s obzirom na Gocin poznat stav o koleginici iz Hrvatske, s jedne od ove dve strane "pasti" neki neumesan komentar ili bar hladan pogled, ali to se nije dogodilo.

Podsetimo se da je Goca Tržan pre nešto manje od dve godine, gostujući u jednoj emisiji, žestoko kritikovala to što je Severina imala svoj šou na RTS-u i što je domaći mediji, kako je rekla, tretiraju kao kraljicu.
I pored toga, pevačice su tokom šou programa ostale na visini zadatka i uredno se pozdravile kada su se srele u bekstejdžu.

Severina u Novom Sadu / Foto: robert Getel

Severina je imala svoj šou na RTS / Foto: Robert Getel

 
- Ne znam šta je trebalo da uradim? Poštujem sve svoje kolege, pa tako i Severinu. Protiv žene zaista nemam ništa lično. Ono što mislim nema veze sa Severinom, već sa našim narodom i našim medijima - objašnjava Goca i dodaje da je njen stav o tretmanu koji hrvatski izvođači imaju u Srbiji ostao nepromenjen:

- Severina je samo jedan u nizu primera. Nju komentarišem jer je imala šou na Javnom servisu. Zašto, recimo, Sergej Ćetković nema svoj šou na hrvatskoj televiziji? Volela bih da se naši mediji prema hrvatskim izvođačima odnose isto kao što se njihovi odnose prema nama. Nije Severina kriva, krivi smo mi što dozvoljavamo takve stvari. Ona se bori kako zna i ume, i to joj prolazi jer se kod nas baš sve može.
Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 22.10.2013 10:26h

    Draga Goco,ne PROLAZI joj zato sto kod vas sve prolazi, nego zato sto sjajno radi svoj posao i zato sto narod hoce da je gleda i da je slusa.Ne mogu da zamislim da bi u Hrvatskoj neko pozeleo da gleda, naprimer, tvoj sou na tv.To ne prolazi bas najbolje ni u Srbiji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP