Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GLUMICA OTKRILA LUDA MESTA NA KOJIMA JE IMALA SEKS

Goca: Seks na haubi je odličan!

Autor: Sanja Arsić | 18.06.2013 - 23:19:00h | Komentara: 14

Poznata glumica Gordana Bjelica dok je boravila na imanju u Lisoviću pokazala je da joj nijedna tema nije degutantna, pa je tako za naš list otvoreno pričala o svom prvom seksualnom odnosu i o tome gde najviše voli da vodi ljubav. Naime, Goca nam je rekla da je kasno izgubila nevinost i da može da vrati vreme isto bi uradila.

Voli da eksperimentiše: Gordana Bjelica

Voli da eksperimentiše: Gordana Bjelica

- Moje prvo seksualno iskustvo bilo je kada sam imala 21. godinu. Bilo je fenomenalno! Natenane sam proživela romantične trenutke, držanje za ruke, sedenje na mesečini. Kada sam osetila da treba da uradim to, uradila sam i bilo mi je divno. Što se tiče mesta na kom volim da vodim ljubav, za mene nema ni trenutka ni mesta na kom ne bih vodila ljubav sa voljenim čovekom.

Najluđe mesto je bilo na otvorenom putu, pored šume na haubi i bilo je odlično. A bilo mi je zanimljivo i na morskoj plaži, noću, do pola u vodi - pričala nam je glumica koja je dodala da je privlače mlađi muškarci i da nikako ne voli ćosave.

- Muškarci koji su moji vršnjaci, oni su već olupani od strane nekih žena. Takav smarač mi ne treba u životu. Moj muškarac ne sme da bude sitan, ćosav i ne sme da ima tanka usta. Inteligentan, poslovno ostvaren i bez problema sa drugom glavom koja se nalazi u šlicu, između nogu, to je moj muškarac. Šon Koneri je broj jedan - otkrila je Goca koja kaže da ne gleda porniće, jer su joj jako dosadni i da ništa ne može novo da se vidi. U seksu ne voli poze, kako kaže, već voli da je muškarac dovede do ludila da ne zna gde se nalazi.

- Ja ne znam gde sam u seksu! To volim, nema određenih poza, dobar seks je kad ne znam gde sam - završava Bjelica, koja sa svojom ćerkom priča o svemu, pa i o seksualnim odnosima.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 19.06.2013 00:56h

    ova ne bira nacina da se pojavi u javnosti

  • Milan Vreme: 19.06.2013 01:07h

    Zato danas i nemaš muža....takve muškarci ne vole za celi život samo za jednu noć a ti Goco samo sanjari kakve bi volela muškarce jer oni ne vole takve kako si sebe opisala.

  • GROM016 Vreme: 19.06.2013 04:40h

    Goco! Ja strogo mislim da si ti olupina i da se reklamiras da bi uhvatila nesto mladje...Dosta si se izreklamirala sad malo cekaj i pecaj pa ce sigurno da ti uleti nesto mladje ....

  • Jaca Vreme: 19.06.2013 07:04h

    Goco, zar nisi svesna da si se dovoljno ponizila na Farmi, zar ti je bas toliko stalo da nas ubedis da ti do tvog ponosa ni malo nije stalo?

  • hm Vreme: 19.06.2013 07:09h

    Kad vec nije ostvarila karijeru hajde sad, zahvaljujuci Farmi, da stekne malo medijske paznje seksom, a receptom Eve Ras.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP