Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SAMOUVERENA

Goca Tržan: Imam visok IQ, nek' se smeju!

Autor: Blic | 23.11.2014 - 13:00:00h | Komentara: 3

Nakon što je rekla da je Mensin test koji je rešila pokazao da ima IQ 141, pevačica je postala predmet podsmeha.

Goca Tržan

Goca Tržan | Foto: Twitter / GordanaTrzan

-Na koju foru sam ja rešila Mensin IQ test i dobila odgovor da imam IQ 141?! I ajde 41, ali odakle ovih 100?! - napisala je Goca Tržan (40) na svom profilu na Tviteru. Ona tvrdi da se našalila na svoj račun, međutim, nije joj bilo nimalo smešno kada su drugi počeli da joj se podsmevaju i komentarišu kako je sve izmislila.


- Dobronamerni ljudi su to shvatili onako kako je i trebalo, kao moju šalu na svoj račun. U svakom slučaju sam postigla dobar rezultat na testu i to nije za smejanje - rekla je Goca.

Budući da je navela da je to Mensin test, pitali smo je da li je verodostojan i da li ima sertifikat, a ona kaže da je sve uradila preko interneta, tako da ćemo morati da joj verujemo na reč.

- To je onlajn verzija hrvatskog testa, jer srpska Mensa ne daje takvu mogućnost testiranja. Ovde se test radi isključivo tako što se ode kod njih i izvrši se provera. Volela bih da uradim i taj test.

U Gocinoj biografiji stoji da je bila đak generacije, pa smo je pitali da li sebe vidi kao jednu od najinteligentnijih dama na domaćoj javnoj sceni.

- Da, ja jesam bila odličan đak. Međutim, ne bavim se poređenjima sa kolegama i drugim ljudima, niti imam potrebu da dokazujem koliko sam pametna. Postoje različite vrste inteligencije i vrlo je nezahvalno porediti ljude po tom osnovu - zaključila je ona.

Inače, nedavno je zbog sličnih razloga i blogerka Zorana bila ismejana, jer se hvalila kako ima IQ 131.

- Radila sam test u Mensi, ali sam pre dve godine uradila na internetu neki Ajnštajnov, nešto, neki... - ispričala je prilično zbunjena blogerka.
Poslednji komentari
  • ajs Vreme: 23.11.2014 15:01h

    hahaha to je ona verzija sto se placa 300+ dinara preko mobilnog haha koji fail :D zenska glavo iq test nema veze sa inteligencijom osobe on samo pokazuje koliko si dobar/ra u radjenju iq testa .... sedi dole ...

  • rada Vreme: 23.11.2014 19:01h

    Ova je gora od Karleuse sa lazima.

  • babagoca Vreme: 23.11.2014 23:27h

    puca od inteligencije ,pa sto pevas onda bar ti od toga nemas koristi jer te niko neslusa cak ni prijatelji . Inteligencija sposobnom kada si ostvaren u zivotu ,a ne ti baba Goco cujem kukas kako struju da platis hahaha

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP