Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! SAZNAJE

Goca Tržan na meti manijaka!

Autor: D. Petrović | 28.08.2013 - 21:24:00h | Komentara: 4

Ovih dana, Goca Tržan proživljava scene kao iz filma „Telohranitelj“, u kojem obožavalac progoni Vitni Hjuston, a o tome koliko je sve ozbiljno svedoči i podatak da je dobila i upozorenje iz policije da se o njenim ličnim podacima raspitivao izvesni M. V. (42), koji je nedavno u Beogradu oblepio brojne bandere plakatima na kojima navodi da želi da dođe do njene adrese.

Strahuje za bezbednost: Goca Tržan

Strahuje za bezbednost: Goca Tržan | Foto: Nemanja Kostić

Kako otkriva izvor „Alo!“, pevačica je preplašena, a od MUP-a Srbije tražila je zaštitu jer ne zna šta njoj nepoznati čovek želi od nje i zbog čega traži lične podatke.

- Sve je počelo kada je Gocina prijatejica fotografisla čoveka koji je pokušavao da se popne na banderu kako bi okačio neki plakat, a na papiru je pisalo da je on traži, da mu je potrebna njena adresa i lični podaci. Takođe, na plakatu su bili i njegovi podaci - ime, godina i mesto rođenja, njegova slika i broj telefona. I Goca je tu fotografiju, koju joj je prosledila drugarica, okačila na svoj profil na Tviteru. Potom je na Fejsbuku Gocin fan okačio sliku istog tog plakata, samo sa druge bandere u Beogradu, što je značilo da je taj čovek zalepio više takvih oglasa - počinje priču izvor blizak pevačici za “Alo!” i otkriva kako je sve postalo ozbiljnije.

dd

- Goca je taman zaboravila na sve, a onda ju je zvala nekadašnja saradnica, koja joj je rekla da je neki čovek zove danima i od nje zahteva da mu da Gocinu adresu, a potom je na Gocinu adresu stigao i plavi koverat iz MUP-a sa obaveštenjem da je taj M. V. od njih tražio njene podatke, a pošto oni to mogu da izdaju samo nekom ovlašćenom licu ili instituciji, obavestili su je i pitali da li želi da mu daju njenu adresu i ostale lične podatke. Tada je ona odlučila da ode u policiju i obavesti ih da ne zna ko je taj čovek i da ne želi da mu daju njene lične podatke. Oni su joj rekli i da se rasptivao o njenoj adresi i kao argumet za dobijanje je naveo lične razloge. Goca nema pojma koji su to lični razlozi jer čoveka ne poznaje i ne zna šta hoće od nje, a veoma se plaši da bi ta osoba mogla da je povredi. U velikom je strahu i tražila je zaštitu od policije - dodaje izvor.

ss

Saopštenje iz MUP-a (*Klik za uvećanje)

Kako bismo proverili sve ove navode, kontaktirali smo sa Gocinom PR službom, iz koje nam je saopšteno:

- Tačno je da je gospođa Tržan dobila obaveštenje iz MUP-a, ali u cilju istrage i njene lične bezbednosti nećemo davati nikakav komentar. Dokaze da je dobila obaveštenje ćemo vam dostaviti - saopšteno je iz pevačicine PR službe.
 
Poslednji komentari
  • Batke Vreme: 28.08.2013 22:38h

    Najbolje da i njoj dodele obezbeđenje koje bi plaćali poreski obveznici Srbije kao nekima. Ma dajte molim vas šta je ona toliko bitna!

  • erasmus Vreme: 28.08.2013 23:06h

    Evo , blago nama nove KARLEUSHE ! Identican scenario , i ova polako ali sigurno nestaje sa estrade , pa naravno , hajdemo izmisljati slucajeve , ... ! Za pretpostaviti je , za ocekivati gomilu nebuloza i " bisera " , zarad paznje medija , samoreklame , samobitnosti , ... , ma svega , naravno sem muzike , koncerata , nastupa , ... , ma identicni scenariji ! Boze , al su ocajne , jadne , bedne , ... !

  • Miloš Vreme: 29.08.2013 07:24h

    Aman bre, ljudi, dosta više sa Gocom Tržan!

  • Nemanja Vreme: 29.08.2013 09:38h

    "Tražijo" "dobijo". Mukica nepismena, du ušiju se zaljubiJo,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP