Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OŠTRA

Goca Tržan: Nije me Ivan stvorio, pa me neće ni ugasiti! (VIDEO)

Autor: Story | 29.10.2013 - 17:00:00h | Komentara: 2

U emisiji Glamur specijal, koja se u utorak emituje na Hepi televiziji, Goca Tržan poručila da ne strahuje od bivšeg muža.

Goca Tržan

Ivan je bivši, ali zato sa Rašom želi sina: Goca Tržan

Rat traje i dalje: pevačica Goca Tržan, u emisiji Glamur specijal, koja će se emitovati u utorak, u 22,20, iznela još detalja o životu sa bivšim mužem Ivanom Marinković, poručivši da se ne boji da će on da iznese neke pikantne stvari iz njihovog zajedničkog života.

- Pretio je da će u javnost da iznese neke detalje iz našeg života, koji nisu za javnost, ali ja se ne bojim – kaže Goca Tržan.
– Nije me on stvorio, niti može da me ugasi. Žalosno je što sam ja sa njim stvarala dom, a on ne može ni 5000 alimentacije da plati.

Sa suzama u očima, pred kamerama Hepi televizije i voditeljem Ognjenom Nestorovićem, pevačica je poručila da je stavila tačku na vezu sa Ivanom i da veoma plašila njegovog ulaska na Farmu.

- Nije me bilo briga što će tamo da priča svašta o meni, nego, što sam ja, poznavajući ga, znala kako će se ponašati, što može da vidi ćerka i da joj ne bude prijatno. Srećom, nijednom, za ova dva meseca, nije rekla da uključimo televizor da vidi tatu.

Goca Tržan, u esmisiji Glamur specijal kaže, navikla je da ljudi svašta pričaju o njoj, ali oni je ne poznaju, kao ni brojni novinari, koji ne dolaze na njene nastupe, pa ne znaju kako ona zarađuje.


- Trudim se da moje radno vreme traje do 16, posle toga želim da budem zajedno sa ćerkom. Želim još jedno dete. Zašto ne da to bude sa Rašom i da dobijemo sina? – glasno će pevačica.

Na kraju razgovora sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem, Tržan je poručila da, onda kad ne bude mogla da napuni klub i diskoteku, ostaviće mikrofon i otići će da čuva ovce. Upisala je Poljioprivredni fakultet, odsek – stočarstvo, ali ga još nije završila.

Poslednji komentari
  • stefan Vreme: 29.10.2013 20:02h

    Moram da priznam da ranije na sam pomen gocinog razvoda uvek pricao i imao misljenje da goca nikako nije u pravu i jos mnogo gorih stvari sam mislio i rekao o njoj u razgovorima s drustvom ali sada kada sam video ovog primata ivana na farmi i ako joj to nista ne znaci i sto nikom nije stalo do mog mislenja jer sam anonimna licnost moram da joj se izvinim jer ja goreg coveka od onog ivana nisam video!!!i to sto farma pratim 2 min dnevno,onaj pregled pred spavanje,covek prilazi svemu sto je zensko a potom dobija korpe pa zatim pocne da vredja te devojke znaci dno!!!

  • pop Vreme: 29.10.2013 20:05h

    mačko vi potpuno zaslužujete jedno drugo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP