Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEUSTRAŠIVA

Goca Tržan: Nije me uplašio skok sa 3.500 metara, zašto bi onda susret sa Ivanom na Farmi?

Autor: Hello | 01.10.2013 - 23:30:00h | Komentara: 0

Po ko zna koji put pevačica Goca Tržan šokirala je javnost. U cilju promovisanja svojih pesama, ona je prihvatila poziv čelnih ljudi "Pinka" da bude gost u popularnom rijalitiju Farma 5, u kome se trenutno takmiči i njen bivši suprug Ivan Marinković.

Goca Tržan i Ivan Marković

Goca Tržan i Ivan Marković | Foto: Jelena Vučetić

Sa Ivanom nije u sjajnim odnosima. Bez imalo bojazni kako će njen bivši dragi da reaguje kada je bude video na vratima popularnog domaćinstva nadomak Beograda, Goca je raspoloženo kročila na imanje u Lisovićima. I žurka je mogla da počne. Te večeri zgodna tridesetdevetogodišnjakinja izgledala je zavodljivo i prilično samouvereno. Njeni prijatelji i saradnici su je podržali u toj nameri i njen gest ocenili su kao hrabar, poslovan, ali i magupski.

Po napuštanju imanja u Lisovićima, Goca se vratila svakodnevnim aktivnostima. Veoma je zadovoljna kako su slušaoci prihvatili njenu najnoviju pesmu "21 gram", koju trenutno promoviše na "Jutjubu", a spremila ju je za takmičenje za "Radijski festival", planira i veliki koncert u Beogradu.
Pored poslovnog angažmana Goca uživa i u skladnom emotivnom odnosu sa Rašom Novakovićem, koji joj je velika podrška u svim teškim trenucima kroz koje prolazi. Iako je sa kćerkom Lenom uvek imala iskren i otvoren odnos, zgodna plavuša priznaje da kćerki ne dozvoljava da gleda rijaliti Farma, gde je jedan od učesnika njen otac Ivan.
Odakle ideja da prihvatite poziv da budete gost u rijaliti šou programu Farma?
"Moj posao je da promovišem svoje pesme i da pevam. To je objektivno najgledaniji program trenutno, i super prilika da otpevam svoje dve pesme. Znači, samo radim svoj posao na visoko profesionalnom nivou."
Da li vas je plašilo kako će vaš bivši suprug Ivan Marinković reagovati kada vas bude video na vratima imanja u Lisovićima?
"Skok sa tri i po hiljade metara me nije uplašio, pa nema razloga bilo šta drugo da me uplaši."
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP