Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PUKLA TIKVA

Goca Tržan šutnula Rašu, zamenila ga Crnogorcem!

Autor: Kurir | 20.07.2014 - 10:30:00h | Komentara: 4

Pop pevačica okončala vezu s Novakovićem zbog sve češćih nesuglasica. U Baru vreme provodila s momkom nepoznatim javnosti

Goca i mlađani Raša

Goca i mlađani Raša

Goca Tržan okončala je vezu sa četrnaest godina mlađim bubnjarom iz njenog benda Rašom Novakovićem zato što je došlo do prezasićenja u njihovom odnosu.

Pošto su skoro stalno bili zajedno, jer je Raša živeo s Gocom i njenom ćerkom Lenom u pevačicinom stanu u Mirijevu i već godinama rade zajedno, sve češće je između njih dolazilo do nesuglasica i prepirki. Da se ne bi žestoko posvađali, Goca je rešila da izvesno vreme bude slobodna i razmisli o svemu.


- Goca i Raša ne mogu zajedno, a ni jedno bez drugoga, zato verujem da će se pomiriti kad im se ohlade glave. Mnogo se vole i poštuju, ali to nije jedini način da opstanu. Goca je rekla bubnjaru da želi da se raziđu, što ne znači da su prekinuli poslovnu saradnju. On i dalje svira u njenom bendu i oboje se ponašaju profesionalno - otkriva naš izvor.

Da zaista u njenom i Rašinom odnosu nije sve kao nekad govori i to što je Goca u Baru imala nastup, ali je viđena kako sama izlazi iz hotela i ulazi u besan automobil. Za volanom je sedeo zgodan momak, Crnogorac. Otišli su u restoran na večeru, gde su im se ubrzo pridružila još dva mladića. Pevačica je bila raspoložena i opuštena, a i koketirala je s momkom koji ju je dovezao u restoran. Nisu se grlili ni ljubili, ali se videlo da Tržanova uživa u njegovom društvu.

Pošto se rastala s društvom, Goca se našla s članovima svog benda. Sa njima je bio i Raša. Bili su opušteni, a Novaković, naviknut na poseban odnos s Gocom, uzeo je hranu iz njenog tanjira. Ona se nije bunila.

Na pitanje da li su ona i Raša zaista raskinuli - on je zaćutao i pognuo glavu, dok ona nije želela da detaljnije govori o njihovom odnosu.


- Ne volim da pričam o privatnom životu. Nemam komentar za takve stvari. Sami procenite. Samo ću reći da sam uživala na svom nastupu. Sve ostalo će biti okej - rekla je Goca.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 20.07.2014 17:53h

    kataklizma

  • lila Vreme: 20.07.2014 18:33h

    e sad je sve probala,anonimnu budalu,anonimnog muzicara,i zasad anonimnog "tajkuna" ! jadno dete !

  • Zena Vreme: 20.07.2014 20:11h

    Jadno dete treba da gleda mamine momke ...Kuda to vodi?

  • VITEZ Vreme: 20.07.2014 20:18h

    Kaže Goca "ne volim da pričam o privatnom životu" a ona jedino to i priča.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP