Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BORI SE

Goca Tržan traži da se alimentacija poveća na 10.000 dinara!

Autor: Kurir | 21.01.2014 - 12:15:00h | Komentara: 3

Goca Tržan optužila je bivšeg muža Ivana Marinkovića da je loš otac, da ne plaća alimentaciju i da koristi njihovu sedmogodišnju ćerku Lenu da se reklamira.

Bivši farmer iznerviran je zbog svih optužbi i tvrdi da je Tržanka tražila povećanje alimentacije sa 5.000 na 10.000 dinara mesečno.
- Ništa joj ne dugujem! Sve joj je uplaćeno, a za dalje ćemo videti jer je tražila da se alimentacija udvostruči zbog, kako je rekla, loše finansijske situacije u zemlji. Ona možda želi da se mojoj porodici nešto desi i da uživa u našim problemima, ali, nažalost, Goco, od toga nema ništa. Ti samo pokušavaj da pomoću laži dospeš na naslovne strane - poručuje Ivan bivšoj ženi i dodaje:
- Podsetiću je da je mesec i po dana bila u „Survajveru“, pa nije viđala dete kao ni ja. Upravo je ona ta koja već četiri meseca vrti priču o meni, iako je rekla da to neće to raditi, ali, bože moj, kapiram da su joj potrebni popularnost i naslovne strane, pa bilo to i preko mene. Važno je da se lepo islika, pametna žena, biću joj na raspolaganju i ubuduće - kaže Marinković.

Besna na bivšeg muža: Goca Tržan

Goca Tržan | Foto: Jelena Vučetić

 Ivan tvrdi da je dobar otac svojoj ćerki i da se plaši da je njena majka ne okrene protiv njega. - Ona o meni govori loše i izmišlja svašta. Neka priča šta hoće, neće joj uspeti da Leninu ljubav prema meni preokrene u mržnju, koju ona oseća - rekao je Ivan.

Ivan Marinković

Ivan Marinković

 On uživa u svojoj popularnosti posle rijalitija, a uskoro postaje i pevač.

- Uživam s detetom i posle „Farme“ se bavim sobom i prija mi popularnost. Uveliko se spremam za studio i snimanje pesme sa Suzanom Perović, tako da mi je to sada prioritet - kaže na kraju Ivan.
 
Poslednji komentari
  • Svetlana Vreme: 21.01.2014 12:43h

    Šta? Nije joj dosta? Nema dovoljno? Hoće još? Koliko? Hajde da sakupljamo. P.S. Nisam poštovalac lika i dela tog Ivana.

  • hromi daba Vreme: 21.01.2014 14:34h

    Stvarno ne razumem supružnike, pa zašto koriste dete radi svojih sitnih interesa ? Ivan je apsolvirao "foliražu" a ništa bolja nije niti Goca, jedno priča, drugo radi, a treće možemo očekivati. Ovaj njen bivši se domogao neke crkavice, a ona odmah da joj se poveća alimentacija, kao da je do sada od te alimentacije živela ?! Jednostavno traži način kako da Ivanu napakosti, a to je najlakše uraditi ako ga udari po džepu. Goco, zar to nije pomalo jadno ?

  • lena Vreme: 22.01.2014 06:57h

    Jbt, nije kao da daje milione, daje 5000 o.O Cisto sumnjam da o radi da mu napakosti, 10.000 je za samohranu majku stvarno minimum.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP