Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JAVNE LIČNOSTI SU SE POTRUDILE DA NA SVOJ NAČIN OBELEŽE MESECE ZA NAMA

Godina blama!

Autor: Dragana Tripić | 30.12.2013 - 08:19:00h | Komentara: 0

Godina za nama ostaće upamćena po brojnim skandalima, intigrama i pokojom novom ljubavi. Voleli su se, raskidali, mirili, neki i lemali tako, kada se sve uzme u obzir, krajnji bilans bi mogao da se opiše u dve reči: godina blama.

Godina blama

Svako svojim putem

Kao što svaka priča ima svoj početak i kraj, tako i ova fudbalska, čiji su glavni akteri Vladimir Stojković i njegova nežnija polovina Bojana. Svadbe, medeni mesec na dalekoj destinaciji, skupoceni pokloni, ludi provodi, trudnoća, rođenje sina prvenca... sve ovo izgledalo je kao uspešan proveren recept. I taman kada ste pomislili da je ovo život iz bajke, kad ono cvrc-zakuca prva bračna kriza na kojoj obično neiskusni mladi parovi uvek padnu. I sve je to za ljude koji žele da se bore za svoje porodično gnezdo, međutim, njih dvoje kao da nisu želeli jer su se sve češće mogli videti u noćnom provodu. Stojke na jednoj, a Bojana na drugoj strani. Česti solo izlasci, ludovanja i preljube, učinili su svoje, razlaz je bio neminovan, te se i njih dvoje upisaše u knjigu razvedenih poznatih likova.

 

Godina blama

Posle Ćazima nema kajanja! 

Da „posle Ćazima nema kajanja“ uverila se Ana Nikolić kada je, nakon što je albanski biznismen prestao da joj se javlja, rešila da mu na displeju ekrana istrese sve što je mučilo tih dana! Počevši od one optimistične: „Javi se. Zašto nećeš da se javiš?“ preko pokajničke: „Gadim se sama sebi što sam spavala sa tobom“, do preteće: „Bogami ćeš da se slikaš sa mnom, ne zvala se ja Ana Nikolić“. Osmani je ostao nem na njene vapaje, ali ne i domaći mediji, koji su u nastavcima objavljivali sve ono što je Ana danima piskarala svom nesuđenom dragom. I dok je Feliks, predostrožnosti radi, obrisao sve poruke iz telefona, javni blam Ane Nikolić je neizbrisiv.

Godina blama

Rampa za „Grandovu“ zvezdu

Kada je snimila pesmu „Nema nazad“ Milica Todorović nije ni slutila da će joj to biti lična karta za predstojeće događaje koji su vezani za njenog dečka Radeta Kovačevića. Nakon četiri godine idilične ljubavi veza se srušila kao kula od karata, a zvezda „Granda“ imala je i objašnjenje:
- Istina je da Rade i ja više nismo zajedno. Razlike koje su nas rastavile trenutno nam deluju nepremostivo.
Međutim, kao što se sve sazna, isplovilo je i to da je Milica švrljala i to ne sa bilo kim, već sa košarkaškim asom Nikolom Pekovićem. Mediji su pisali naširoko kako se Grandovka javno ljubila u jednoj crnogorskoj diskoteci, što je ona demantovala. Ipak, stariji brat Saše Kovačevića nije mogao da se nosi sa navodnom prevarom koju mu je Todorovićeva učinila, pa je brzo zaboravio bajnu ljubav. Što bi stari rekli - sve mi diraj, al rogove ne nabijaj!

Godina blama

Magistrale od žena!

Nema boljeg mesta za tuču dve dame i pevačice u godinama od rijalitija! Em ne mogu da pobegnu dok ne raščiste sve račune, em imaju mnogobrojnu publiku da pomno prati okršaj i navija! Tom logikom su se sledile Vesna Rivas i Goca Božinovska kada su u prošloj sezoni „Farme“ rešile da se u sitne sate pošibaju pred kamerama i kažu jedna drugoj sve što misle! Sve je počelo sitnim uvredama, tipičnim za gospođe sa dugogodišnjim kafanskim radnim stažom, a završilo se izbacivanjem obe akterke iz seoskog imanja u Lisoviću! No, ipak, ako je nečemu vredelo, pojedinci su prvi put mogli da osete duh žučne pevačke rasprave i čuju prilagođene uvrede, poput onih: „Magistralo jedna od žene“ i „Imala si više muževa, nego ja frajera“.

Godina blama

Kaluđerička saga

Da su scenaristi „Male neveste“ čuli da u jednom prigradskom naselju postoji saga bez kraja, nema sumnje da bi mesto dešavanja svoje sapunice premestili u Kaluđericu, a glavne uloge dodelili Aleksandru Čabarkapi, Karađorđu Subotiću, Ljubi Pantović, maloletnoj A. S. i ostalim junacima koji su mesecima domaću javnost intrigirali svojim zamršenim porodičnim odnosima. Sve je počelo kada je Ljuba ušla u „Farmu“, a njena maloletna ćerka obelodanila da čeka bebu sa njenim dečkom, inače, oženjenim kaluđeričkim Kazanovom, čija je supruga u to vreme bila pred četvrtim porođajem. U međuvremenu je Čabarkapa završio u zatvoru, njegov nesuđeni tast Karađorđe izašao iz istog, a A. S. ostala sama sa tek rođenom bebom. Epilog: tek sledi.

Godina blama

Tuci me nežno!

Izvođač srceparajućih balada Adil Maksutović brutalno je pretukao svoju suprugu Anu Ramadanovski, zbog čega je intervenisala i policija, a Džejova ćerka završila je u Urgentnom. I dok je žrtva nasilja otvoreno ispričala u medijima šta se dogodilo, folk pevač i dalje uporno negira da je digao ruku na žensko. Nakon saslušanja pred tužilaštvom kratko je poručio novinarima: „Biće vam smešno kada čujete istinu“. Ništa tu Adile nije smešno, već tužno što si „samo protresao“ ženu koja ti je nedavno podarila sina. A da ovakvi stravični slučajevi porodičnog nasilja prolaze nekažnjeno, svedoči još jedan primer u protekloj godini. Folk pevačica Maja Marijana dobila je batine od svog supruga Mladena Šmakića, međutim, ona je brže-bolje sve oprostila i nastavila sa izabranikom gde je stala.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP