Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKULIĆEVA I MAKSUTOVIĆ PRAVE SVADBU ISTOG DANA

Goga i Adil podelili estradu!

Autor: D. P. - A. R. | 13.03.2013 - 12:05:00h | Komentara: 2

Srpska estrada biće u ozbiljnom problemu 12. maja, jer će morati da odluči na čiju svadbu će tog dana otići, pošto će se tog datuma na večnu ljubav zakleti Goga Sekulić svom vereniku, ali i Adil Maksutović dugogodišnjoj devojci Ani, ćerki Džeja Ramadanovskog!

... Malo srednji prst!

Ja sam prva zakazala termin, Adil je hteo u avgustu ili septembru da pravi svadbu, ali eto, predomislio se: Goga Sekulić| Foto: Dušan Milenković

I dok je sve ukazivalo na to da će Džej Ramadanovski biti u najvećem problemu jer će, naravno, morati da prisustvuje venčanju svoje naslednice i tako možda izostane sa venčanja svog prijatelja Igora Ramovića, koji se ženi Gogom Sekulić, pevačica nas je demantovala, otkrivši da će legendarni pevač doći i kod nje.

- Doći će Džej malo i kod mene. On je prijatelj mog verenika, ali naravno da će otići kod svoje Ane. Mi smo prvi zakazali termin, Adil je hteo u avgustu ili septembru da pravi svadbu, ali eto, predomislio se. I stvarno, ja nisam mogla da pomeram svoje venčanje - kaže Goga i dodaje da nije zvala mnogo svojih kolega, te da verovatno estrada neće morati previše da razmišlja kod koga će na slavlje.

Spremaju se  za veselje:  Adil i Ana

Spremaju se za veselje: Adil i Ana | Foto: Vladimir Lukić

- Nisam zvala celu estradu, samo ljude sa kojima se družim. Doći će mi petnaestak kolega i to je to, ne znam da li se Adil druži sa tim istim ljudima. Slavimo u “Hajatu”, pevaće mi Petar Mitić i Aleksandra Bursać. Polako se pripremamo za taj dan. A što se tiče medenog meseca, ići ćemo negde u toplije krajeve - ispričala nam je Goga, na čijoj će svadbi sigurno biti jedna velika zvezda - Svetlana Ražnatović, koja će joj kumovati. Ostali estradnjaci moraće da donesu odluku i da na veliki pravoslavni praznik Svetog Vasilija Ostroškog odluče da li će kod Goge Sekulić ili kod Adila Maksutovića. Odluka će biti teška.

Rešenje je u  kloniranju: Džej

Rešenje je u kloniranju: Džej | Foto: Petar Marković

Džej: Na Goginu svadbu ću poslati brata blizanca!

I dok Sekulićeva tvrdi da će joj kolega i prijatelj Džej doći na svadbu, Ramadanovski kaže da će poslati svog brata blizanca, a otkriva i da će Goga doći kod njegove ćerke Ane i Adila jer će oni slaviti tri dana!

Goga i Džej

- Tri dana slavimo, tako da će Goga doći kod nas. Ne verujem da ću ići kod Goge, pa moram goste da dočekujem, ali možda na kvarnjaka malo odem. Ma poslaću mog brata blizaca, ima nas trojica - šalio se Džej, koji tvrdi da Adil i njegova ćerka još nisu odlučili gde će praviti svadbu, ali datum je zagarantovan.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 14.03.2013 01:16h

    alo,a sta bi sa onom tuzbom protivu ove goge,ili nas samo zavlacite. mozda vas kupila za kg cvaraka? tuzite bre to zlo!!!

  • Dejan Vreme: 14.03.2013 11:17h

    Ja samo ne verujem da se neko odlucio da ozeni ovu mecku.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP