Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAT ZA KVADRATE!

Goga i Igorova majka na sudu zbog stana?!

Autor: Dijana Petrović | 29.08.2013 - 16:36:00h | Komentara: 9

Stan u koji su se Goga Sekulić i njen pokojni suprug Igor Ramović uselili nakon venčanja, koje je održano 12. maja, biće najverovatnije predmet spora između njegove majke Zorice i pevačice. U tom istom stanu u Sarajevskoj ulici, Zorica se zaključala u utorak i u njega nije želela da pusti Sekulićevu, koja je zbog toga pozvala policiju, a kako otkriva izvor „Alo!“, njih dve će se sporiti oko tog materijalnog dobra.

Goga Sekulić i Ivan Ramović

Goga Sekulić i Ivan Ramović | Foto: Oksana Krutenjuk

 - S obzirom na to da Goga smatra da ima pravo na deo tog stana, u kojem sada boravi Zorica, odlučila je da sudskim putem taj deo i dobije. Kako Zorica smatra da je to njen stan i da Goga tu nema šta da traži, pevačici ne dozvoljava ni da priviri. S jedne strane, Goga tvrdi da je taj stan Igor dobio od njegove bake na poklon, a s druge Zorica tvrdi da se ta nekretnina vodi na nju. Svaka od njih tvrdi da ima papire kojima će na sudu dokazati da ima pravo na taj stan - priča izvor blizak pevačici.

Ne slaže se  sa snajom:  Zorica

Promenila bravu: Zorica Ramović | Foto: Nebojša Marković

 - Goga je kada se verila sa Igorom prodala svoj stan na Zvezdari i novac je uložila u renoviranje ovog koji je delila sa njim, a u kojem je sada Zorica. Goga sada, između ostalog, želi da povrati novac koji je uložila u renoviranje tog stana u Sarajevskoj, a Zorica već danima ne izlazi iz tog prostora jer se plaši da bi njena snaja mogla to da iskoristi. Zorica se plaši da bi Goga mogla da provali u stan, promeni bravu i useli se neovlašćeno. Između njih dve odnosi su se pogoršali nakon Goginih izjava da Zorica nije na vreme doputovala u Nemačku, već je stigla na dan kada je Igor preminuo. Tada se njihov odnos potpuno promenio - dodao je izvor „Alo!“.
Tokom jučerašnjeg dana pokucali smo na vrata spornog stana, u pokušaju da saznamo ko je pravi vlasnik te nekretnine, a oglasila se Zorica, koja nije želela da otvori niti da prokomentariše bilo šta za naš list. S druge strane, Goga Sekulić je bila nedostupna za komentar.

Zoran Ramović: Taj stan se vodi na moju bivšu suprugu

Povodom najnovijeg sukoba između Goge i njegove bivše supruge, Igorov otac Zoran Ramović za „Alo!“ otkriva da je čudno što je policija provalila u stan u Sarajevskoj jer ta nekretnina pripada Zorici, na čije ime se vodi.
- Taj stan pripada mojoj bivšoj suprugi i vodi se na njeno ime, tako da mi nije jasno zašto je policija provaljivala. Skandalozno je da policija provaljuje u Zoričin stan zbog Gogine šminke. Zorica je dobra žena, ona ni mrava ne bi zgazila, to vam garantujem. Zašto su se ona i Goga posvađale, ja ne znam. Ono što mogu da tvrdim je da je to Zoričin stan i ne vidim šta Goga ima tu da traži - rekao je Ramović za „Alo!“.  
Poslednji komentari
  • hula hop Vreme: 29.08.2013 22:53h

    pa jer ona kupila taj stan pa sad trazi kao da njen`

  • Milica Vreme: 30.08.2013 00:35h

    Danas sam u Blic pulsu citala intervju sa ocem, Gdinom Ramovicem, za koji verujem da je istinit. Ono sto je izjavio za Gogu Sekulic ako je istina, a verujem instiktivno da jeste, onda je ona ne dno dna, vec jos nesto gore! Koliko god da ga je volela, ili ne volela, ovakvo prepucavanje jos se maltene nije ohladio je ne skandalozno, vec porazavajuce. Ako je sve ovo tacno, a verujem da jeste Goga Sekulic je ne dno vec i gore od dno dna!

  • Melissa Vreme: 30.08.2013 06:25h

    Kakva otimacina! Da li Goga zaista moze i da pomisli da ima pravo na taj stan. Pa to je stan Igorove babe tj. Zoricine majke. Kada bi bio i Igorov pa zar nije logicno da pripadne njegovoj deci, a ne njoj. Ne mogu da verujem da tako nasilno otima stan od jadnih sirocica koji su ostali bez oca. Idi ti Gogo tamo i stanuj u stanu koji su ti tvoji kupili, ostavi na miru Igorovu porodicu. Bila sa njim mesec-dva i sada hoce da izvuce sto god moze, po sistemu "daj sta das".

  • Biljana Vreme: 30.08.2013 09:14h

    Sta ova umislja, odakle joj uopste pravo na taj stan. Trebala je kao njena prijateljica Ceca da sredi testament i sve da joj pripadne, zakasnila je. Kako je nije sramota,pa taj stan kako pise su nasledstvo od dede i babe, pa odakle pravo ovoj pevaljki da deli necije nasledstvo.

  • dj Vreme: 30.08.2013 09:57h

    Ona se i udala zbog kesa,ocigledno...i tada je bilo,ali se sada potvrdilo.Goga je najiritantnija osoba na estradi,procitajte neke od njenih izjava i sve ce vam biti jasno.Ja sam riba,moji ortaci su face i opasni likovi,svi se loze na mene i sl....Pobogu,pa zar nema ogledalo,ne znam kako joj je uspelo da i ovog coveka navuce i izradi ga da je ozeni!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP