Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SKANDAL

Goga isprozivala Igorovog oca na pomenu!

Autor: Puls | 23.08.2013 - 14:39:00h | Komentara: 5

Pevačica Goga Sekulić je na groblju Orlovača jutros dala četrdeset dana mužu Igoru Ramoviću. Za razlikku od svadbe i sahrane na kojoj je bilo bezbroj ljudi, na pomenu ih je bilo zaprepašćujuće malo.

 Sa javne scene nije bilo apsolutno nikog, a čak ni cela rodbina nije došla. Iznad groba je, uz Gogu, bila Igorova majka, ali ne i otac Zoran Ramović.
Molim vas da više ne zovete za priču o Igoru njegove roditelje, rođake i neke ljude koji nemaju veze sa javnom scenom.

goga

 Pored mene, sa kojom sarađujete dugi niz godina, za tim stvarno nema nikakve potrebe - obratila se Goga novinarima. Dok sam ja tamo ležala pored Igora njegov otac je ovde davao izjave. Sve smo same izgurale Igorova majka i ja. Otac nije hteo u ovome da učestvuje, kao što nije hteo da učestvuje ni u transportu Igorovog tela. Jako je ružno da takvi roditelji postoje i srećna sam kakve ja roditelje imam – rekla je Goga maltene u dahu, a onda dodala:
 
- Mnogo je teško biti pored bolesnog čoveka. Posle poslednje rečenice briznula je u plač. Deo povorke joj je prišao da je zagrli, a drugi je sedeo po strani i gunđao. Jedna starija dama, koja nije bila u crnini, promrmljala je: “Ne mogu da gledam ovu predstavu”. Igorova smrt očigledno je izazvala sukob između njegovog oca i Goge Sekulić, a izgleda da je podelila i rodbinu.
 
Poslednji komentari
  • Petar Vreme: 23.08.2013 18:27h

    ma pustite covjeka da u miru pociva, a ucvijeljenoj udovici ce uskoro presusit suze. Pa pomen je nesto sveto, draga ucvijeljena udovice, a zivi bili pa vidjeli, ti ces naci kad tad novog muza, a Zoran Ramovic nikad vise Igora.

  • dragoslava Vreme: 23.08.2013 18:38h

    dokle će ova Goga da glumi,loša je glumica a još lošija pevačica,upoznala Igora u januaru,on umro(neka mu je laka zemlja)u maju,za dva tri meseca braka kao toliko ga je zavolela da ga navodno voli više nego njegov otac.Kako je nije sramota da manipuliše sa mrtvim čovekom,bruka...

  • RADMILA Vreme: 24.08.2013 04:49h

    Pa ja ne mogu da verujem sta su ljudi sve u stanju da napisu?!Pa dajte molim vas,neka svako krene od sebe,pa da li neko moze da glumi zalost i neciju smrt??!Odakle vi znate da se Goca sa njim zabavljala par meseci,ona je bila u javnosti sa njim par meseci,a koliko su bili zajedno,to oni znaju!!!Ma kakva Goca za pojedince bila,zena je jaka,carica u svom poslu,i smatram da nije u redu prozivati je u ovakvoj situaciji!!!!Ponekad se zapitam od cega covek treba biti satkan,da sebi da takvu slobodu da zenu komentarise u ovakvoj situaciji???STRASNO I ZALOSNO

  • mima Vreme: 24.08.2013 07:50h

    Nema mesta cudjenju, to na nju i lici.

  • gagi Vreme: 24.08.2013 13:37h

    sve je opisano u komentarima...ah ta ljubav,prema novcu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP