Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UZVRAĆA UDARAC I ZAPOČINJE NOVI ESTRADNI RAT

Goga: Meni je gospođe Karleuše
Ćanda Karić Telohranitelj Tosić žao!

Autor: Pulsonline | 15.05.2013 - 14:52:00h | Komentara: 8

Goga Sekulić nije ostala bez komentara na kolumnu Jelene Karleuše Tošić, koju piše za "Alo!" novine, u kojoj Jelena otvoreno ismeva Gogin, nedavno sklopljen brak, i nju i njenog novog supruga kao par.

Udala se Goga Sekulić

Goga Sekulić sa suprugom

- Već par minuta zurim u sliku Goge Sekulić i njenog novopečenog muža. I vi, a? Toliko su lep par, skladan, produhovljen! Mogu samo da zamislim kakva će deca da im budu... Čudo! U svakom smislu te reči.

Ima sada i tih modernih dečjih imena, onako malo “stranjskih”... Pony... Pony (sa ipsilon) Sekulić. Nije loše ime za dete... Ili Demian... Već zvuči kao pobednik neke paklene životne... trke. Figurativno mislim... da. Neka je sa srećom - napisala je Jelena u kolumni koju piše za "Alo".

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: Milorad Milanković

Na svom Fejsbuk profilu, Goga je ostavila sledeći komentar:
- Meni je g-đe Karleuše-Ćanda-Karić-Telohranitelj-Tošić-...-Sledeći nekako žao, toliko truda a rezultati nikakvi, ostaje i opstaje jedino na socijalnim mrežama. Eto, ako bude dobila sina, što joj od srca želim, neka ga krsti Bukva ili Mensa. Otac mog deteta će se sigurno znati, za razliku od njene dece... Zamolila bih je da me više ne spominje, ni u pozitivnom, ni u negativnom smislu kao i moju porodicu. Takođe bih zamolila novinare da mi više ne postavljaju pitanja o njoj. Nemam vremena da radim na tuđem marketingu, ja radim svakog vikenda, izdajem singl, pripremam album, uživam u braku i spremam se za medeni mesec, tako da zaista nemam vremena za dokone ljude - napisala je Sekulićeva u svoju odbranu.
Poslednji komentari
  • mia Vreme: 15.05.2013 15:28h

    Tačno je. Jelena opstaje samo na društvenim mrežama. To je jedna tužna žena koja nema prijatelja, ubi je ta njena samoća i odbačenost društva, zato puna gnjeva piše ružne stvari. I meni je nje žao.

  • vlada Vreme: 15.05.2013 16:14h

    Ime Demijan ili po srpskom Damjan je pozitivno i znači pobednik,krotitelj.To što su neki u filmu Omen prevod Predskazanje dali to ime antihristu to je propaganda antipozitivizma.

  • Christopher Lloyd Vreme: 15.05.2013 17:42h

    Mene ovaj Gogin muz podseca na Christophera Lloyda iz filma Addams family.

  • katy Vreme: 15.05.2013 18:22h

    MENI SU OBOJE SUPER... ON MI LICI NA DOBRICU... NEK JE SA SRECOM!!!!! <3

  • ana Vreme: 16.05.2013 04:36h

    Nemogu da shvatim tzv.pop divu,zena si dala slobodu da komentarise od pjevaca do popova.A bullying je kaznjiv gospodjo Tosic.Ne prozivaj ljude oko sebe,zao mi je sto neznas pjevati,ali te ne zalim kada te Ivanovic prozove.Imajte lijep brak,i uzivajte.Svi smo razliciti i zato je svijet lijep.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP