Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZAPALILA SVEĆU U ZNAK SEĆANJA NA POKOJNOG MUŽA

Goga se i dalje moli za Igora

Autor: A. R. - B. R. | 13.05.2015 - 20:30:00h | Komentara: 2

Iako je zbog teške bolesti izgubila supruga Igora Ramovića samo dva meseca nakon venčanja, Goga Sekulić i dalje obeležava trenutak kada se pokojnom mužu zavetovala na večnu ljubav. Paparaco “Alo!” juče je u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog uslikao Gogu, koja je celivala ikone i palila sveće, jer su ona i Igor pre tačno dve godine na jučerašnji praznik sklopili brak.

Na jučerašnji dan pre dve godine,  Sekulićeva se zavetovala na večnu  ljubav suprugu Igoru Ramoviću, koji je  preminuo samo dva

Na jučerašnji dan pre dve godine, Sekulićeva se zavetovala na večnu ljubav suprugu Igoru Ramoviću, koji je preminuo samo dva meseca kasnije | Foto: Dejan Briza

Hram na Bežanijskoj kosi juče je slavio slavu, te je tim povodom lomljen kolač i služena liturgija na koju je došao veliki broj Beograđana, a u toj gužvi uočili smo i pevačicu. Poput svih ostalih vernika, Goga je mirno stajala u redu da celiva čestice moštiju, kupi sveće i ostavi prilog na ikonama. Suze u očima krila je naočarima za sunce, dok se u nekoliko navrata molila pogledom usmerenim u nebo.

Goga se u crkvi molila i gledala ka nebu

Goga se u crkvi molila i gledala ka nebu | Foto: Dejan Briza

Bez obzira na bol koji nosi u sebi, ljubazno se pozdravljala sa vernicima koji su je prepoznali i prilazili da joj pruže podršku. Trudila se da neprimetno ostavi novac i ispod Hristovog raspeća, očigledno iznenađena velikim brojem ljudi koji su došli na svetkovinu.

Goga Sekulić

Goga Sekulić | Foto: Dejan Briza

Kako bi se osamila u trenutku dok je palila sveće, to nije uradila napolju, već u maloj kapeli unutar hrama. Iako nismo želeli da je uznemiravamo dok bolno obeležava dve godine od glamuroznog venčanja koje se završilo tragičnom smrću muža Igora, pozvali smo je malo kasnije.

Brak im je kratko  trajao: Igor i Goga

Brak im je kratko trajao: Igor i Goga | Foto: privatna arhiva


- Bez obzira na tragediju, Vasilija Ostroškog ću uvek da slavim jer mi je podario mogućnost da osetim veliku ljubav, kakvu sam gajila prema Igoru. Prvobitni plan je bio da se Igor i ja venčamo 19. maja, ali u restoranu taj datum nije bio slobodan, pa smo to učinili sedam dana ranije, zbog čega sam bila posebno srećna. Vasilije Ostroški mi od svih svetaca pruža najveći duševni mir, zato mi je kuća puna njegovih ikona i često odlazim pod Ostrog u Crnoj Gori da mu se pomolim - bilo je sve šta nam je Goga rekla.
Poslednji komentari
  • robi Vreme: 13.05.2015 22:03h

    Ovoj Gogi nesto fali dosada je .

  • Andro Vreme: 14.05.2015 01:46h

    Kome je ovo interesantno, molim vas ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP