Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠIROKO

Goga Sekulić oborila rekord! 200.000 evra u prvom planu u novom spotu!

Autor: Kurir | 03.04.2014 - 17:00:00h | Komentara: 2

Goga Sekulić vraća se na muzičku scenu novim albumom i spotom za pesmu "Rekord sam oborila" koji će po svemu sudeći biti u rangu svetskih zvezda, jer se u pojedinim kadrovima pojavljuje luster vredan čak 200.000 evra.

Goga Sekulić

Goga Sekulić | Foto: facebook

Pevačica je odlučila da se na muzičku scenu vrati nakon smrti supruga Igora Ramovića, a da to neće biti običan povratak, govori i činjenica da je Goga Sekulić spot snimala na hrvatskom primorju koji će po svemu sudeći ličiti na video ostvarenja svetskih zvezda.

Goga je sa mnogobrojnom ekipom vredno radila tri dana, a kadrovi su se snimali duž Hrvatskog primorja, u Opatiji, Poreču i u Umagu, a onda su se preselili u Zagreb, u diskoteku "Best", gde je sve ličilo na ekranizaciju numere neke svetske zvezde.
Iznad pevačice dominirao je veliki luster vredan čak 200.000 evra. Sigurni smo da nijedna naša pevačica nema tako skupocen element u nekom svom spotu, pa je Goga po tome opravdala naziv svoje pesme jer jeste "oborila rekord“. Muziku za pesmu je komponovao Damir Handanović, dok je za tekst, kao i do sada bila zadužena Marina Tucaković. Spot se nalazi u fazi montaže i za nekoliko dana biće premijerno prikazan.
Poslednji komentari
  • Ludi ja Vreme: 03.04.2014 19:53h

    Supeer, jos da nauci da peva ....

  • sasa stankovic Vreme: 04.04.2014 09:26h

    Goga Sekulić mora pokazati onu malograđansku crtu koja krasi nas "srbe". Pokojni suprug ju je jednom odveo u Opatiju (Hrvatsko primorje) a ona je odmah odlučila snimiti spot u tom gradu. Dali je to ona postala POP pevačica ili je promenila image naskroz. Sam grad Opatija nema nikakve veze sa narodnjačkom muzikom, mnogo je italijana i arhitektura je nešto što se ne bi trebalo pojavljivati u takvim spotovima. Ako je htela eksterijer primorskog šmeka, mmogla je otići u Kotor !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP