Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POSLE SMRTI MUŽA

Goga Sekulić ponovo na sceni!

Autor: Kurir | 03.10.2013 - 12:15:00h | Komentara: 3

One posle pet meseci pauze, koju je napravila zbog bolesti i smrti supruga Igora Ramovića, noćas ima prvi nastup Goga Sekulić mora da radi! Folk pevačica će večeras imati prvi nastup, ona će održati koncert u novootvorenom klubu u Zagrebu!

 Ovo će biti Gogino prvo pojavljivanje pred publikom posle pet meseci pauze koju je napravila prvo zbog bolesti, a zatim i smrti supruga Igora Ramovića. Iako joj je mnogo teško i pati za mužem, koji je pre tri meseca preminuo od raka pankreasa u Nemačkoj, Sekulićka zbog finansija mora da počne da peva!

Goga Sekulić

Goga Sekulić

 -Prolazim kroz najteži životni period, nije mi lako, ali moram da počnem da radim. Večeras se u Zagrebu vraćam svom poslu, članovi moje porodice i brojni prijatelji su uvek uz mene, pa tako i sada, pružaju mi podršku, koja mi mnogo znači. Oni mi dosta pomažu u ovim trenucima. Takođe, uz mene su i moji obožavaoci, koji mi daju snagu da se borim i nastavim dalje - kaže Goga, koja će u oktobru imati čak deset nastupa u Hrvatskoj, a pevaće i u Srbiji i Crnoj Gori.

Osim što se vraća nastupima, Goga Sekulić će polako početi da priprema i novi album. Pevačica planira da nove pesme objavi na proleće sledeće godine. Poverenje je poklonila kompozitoru i aranžeru Damiru Handanoviću i dugogodišnjoj saradnici Marini Tucaković, koja će Sekulićkin bol i sve ono kroz šta je prošla pretočiti u nove pesme.
 
Poslednji komentari
  • Vitke Vreme: 03.10.2013 13:32h

    Nisam ljubitelj pesama GS ali je podrzavam, mora se dalje, zivot tece.Samo napred, ne osvrci se na eventualne lose komentare.

  • Ludi ja Vreme: 04.10.2013 00:16h

    Stvarno nije morala da zuri ,u opste mi nije nedostajala,a mozda sad a i nauci da peva,i usput da postane prizemna osoba,a ne neko ko visoko leti ,bez krila i perja

  • sxs Vreme: 05.10.2013 18:37h

    Odakle joj sad odjednom novac za album verovatno misli da opeljesi svekrvu pa onda kobajagi udari na sentimentalnost kao pesme su posvecene pokojniku.DAJ POSTEDI NAS

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP